Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Me

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popbart Zobacz posta
    To zdjęcie może być mapą drogową Twoich porów dla kosmetyczki
    Jeszcze tego brakuje żeby mnie u kosmetyczki widziano!

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    mnie się podoba, coś w moim ulubionym stylu, tylko faktycznie mniej bym wyostrzył
    Dzięki Gawronek, przyznam że na Twoich zdjęciach to też się trochę wzorowałem...

Domyślnie

Fajne zdjęcie zdewastowane obróbką. B&W - OK. Kontrast - OK. Ale po co było tak strasznie ostrzyć. Nie widać CZŁOWIEKA.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    Fajne zdjęcie zdewastowane obróbką. B&W - OK. Kontrast - OK. Ale po co było tak strasznie ostrzyć. Nie widać CZŁOWIEKA.
    Bo moim celem nie było "fajne" zdjęcie. Moim celem było to konkretne specyficzne zdjęcie. "Dewastacja" była celowa i 100% zamierzona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Bo moim celem nie było "fajne" zdjęcie. Moim celem było to konkretne specyficzne zdjęcie. "Dewastacja" była celowa i 100% zamierzona.
    Nie mówię, że niezamierzona. Mówię, że nabrałoby wyrazu, gdyby nie było takie grochato-kanciaste*.

Domyślnie

IMHO zdjęcie fajne, a i obróbka ciekawa, ale niestety mezalians jaki z tego wyszedł już mi się nie podoba.
    Może konserwatywnie podchodzę do tematu, ale w 100% zgodze się z tym co napisała motylanoga.

Pozro
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

bardzo mi sie podoba!
    bardzo lubie b&w z tak wyraznym kontrastem. moze i rzeczywiscie za ostro, ale nie bede sie wymadrzal bom cienki
    pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com

Domyślnie

a mi sie podoba i to bardzo, fajny klimat lubie takie zdjecia mysle ze ci sie udalo przekazac to co chciales.Pozdrawiam. TaK 3maj.

Uprawnienia umieszczania postów