IMHO zdjęcie fajne, a i obróbka ciekawa, ale niestety mezalians jaki z tego wyszedł już mi się nie podoba.
Może konserwatywnie podchodzę do tematu, ale w 100% zgodze się z tym co napisała motylanoga.
Pozro
AK
Szukaj
IMHO zdjęcie fajne, a i obróbka ciekawa, ale niestety mezalians jaki z tego wyszedł już mi się nie podoba.
Może konserwatywnie podchodzę do tematu, ale w 100% zgodze się z tym co napisała motylanoga.
Pozro
AK
=> całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=
Bardzo fajny z Ciebie chłopak, jednak z poparzeniami przesadziłeś... Kadr i światło bardzo wg mnie fajne![]()
A mnie sie podoba.Nie widzę tu żadnej sprzeczności.Facet z taka zniszczoną twarzą wcale nie musi być typem bandziora.Ot traper,czy inny ciężko pracujacy.
Jest to najlepszy przykład na to,że pozory mylą,a człowieka nie ocenia się po wygladzie
Świetna robota..pozdrawiam.
bardzo mi sie podoba!
bardzo lubie b&w z tak wyraznym kontrastem. moze i rzeczywiscie za ostro, ale nie bede sie wymadrzal bom cienki
pozdr, slavko slavcic - http://slavcic.blogspot.com
a mi sie podoba i to bardzo, fajny klimat lubie takie zdjecia mysle ze ci sie udalo przekazac to co chciales.Pozdrawiam. TaK 3maj.
Jakby komórką robione, Ericsonem lub Nokią. Nie bardzo mi ta ostrosć leży , a mogłby być ładny autoportret bo model się nadaje.
Skontaktuj się z nami