Próbka zabawy w auto.
![]()
Szukaj
Próbka zabawy w auto.
![]()
Uuuch... nie wiem JAK obrabiales ale nie podoba mi sie wlasnie obrobka ... faktura skóry dokładnie rzecz biorąc. Może w większej rozdzielczości wygląda to lepiej ale w tej formie niekorzystnie wyszło.
Ja bym jeszcze usunał tą białą rozmytą kropeczkę nad głowąAle to juz czepialstwo.
ojojoj - nie podoba mi sie faktura skory, a na dodatek przeostrzone.
Typ moze i ciemnyale taka dodatkowa ciemna obrobka mi nie podchodzi...ot tak
I sie nie denerwuj![]()
A ja w to wchodze. W epoce zle pojmowanego rownouprawnienia, gloryfikacji metroseksualizmu ja mowie tak maskulinizmowi. Kurna facet to facet a nie wypomadowana ciota (za przeproszeniem). Ciemno - moze byc. Odwaznie - w koncu to auto, wiec autor wie co chcial pokazac.
Co prawda cere masz na tym zdjeciu jak powierzchnia ksiezyca na 1200 mm z telekonwerterem ale niech ci bedzie jak tak ma byc.
Fotografia mnie sie kojarzy tak: najpierw - "Czlowiek z blizna" w srednim wieku, od 20 lat objety rzadowym programem ochrony swiadkow, a potem - zdjecie na obwolucie kolejnego bestsellera "uznanego, wspolczesnego autora poczytnych dramatow egzystencjonalnych z Providence" ;]
A fotke wlep w avater!
Pzdr.
Jak widać nie ma złych zdjęć i brzydkich ludzi.![]()
![]()
"czuję jak rodzi się moc"
mnie się podoba, coś w moim ulubionym stylu, tylko faktycznie mniej bym wyostrzył
pozdrawiam Piotr
Skontaktuj się z nami