Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Warehouse noir

Domyślnie Warehouse noir

forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Ekstra. Trzeba się chwilę zastanawiać o co chodzi, ale jak już człowiek załapie, to od razu ciarki przechodzą po plecach, bo klimat zdjęcia jest niezły. Jak dla mnie to jak kadr z filmu z którego wychodzą w połowie osoby o słabych sercach

edit: Technicznie też oczywiście dobrze zrobione. Pomiar światła punktowo na twarz ? :->

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

fajne, podoba mi się

Domyślnie

Doskonale! Idealnie mnie dostrzeliles ta fotografia. Ale sie dzisiaj tych gwiazdek nastawiam... ;]

Ps. Ale taki maly ps... Nie przeszkadza wam troche ta flara po lewej na dole (na zdjeciu) wozka?

Domyślnie

Mi raczej nie - dopiero teraz zauważyłem. Ale z kolei jedną jedyną rzeczą, jaką poprawiłbym, jest lekkie obrócenie zdjęcia, bo wózek jest tak ustawiony, że sprawia wrażenie, jakby było nieco krzywo.

Domyślnie

az mnie ciarki po plecach przeszly... rewelacja

Domyślnie

Musiałem sobie zapisać zdjęcie na kompie i rozjaśnić żeby zobaczyć o co tu chodzi. Poza groźną miną to nic na tym zdjęciu nie widzę.
    Zastanawiam się po co jest ta pusta przestrzeń z lewej, kadrowanie też jakieś takie bez pomyślunku. Generalnie jak dla mnie to 'del'.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Dzieki za komentarze Celowo nie poprawialem krzywizny wozka, bo IMO dodaje to zdjeciu dynamizmu, stad tez wolna przestrzen z lewej. Z reszta kadr powstal w wyniku mojej ostatniej fascynacji komiksami, a tego typu ujecia sa dosc charakterystyczne - z lewej zostalby umieszczony tekst.

Zbigniew, pomiar to chyba spot, tryb M, czas ok 1s. Przyznam, ze zrobilem to zdjecie metoda prob i bledow, bo cala sztuka polegala na odpowiednim blysnieciu latareczka w twarz Lampa odpadala, bo zdjecie robilem sam sobie, a lampa trzymana na dlugosc reki, nawet na 85mm, wciaz daje zbyt szeroki snop swiatla. Za to mala latareczka diodowa sprawdzila sie idealnie.

Pozdrawiam
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    <ciach> bo zdjecie robilem sam sobie <ciach>
    Eeeee...??? Manuala mi tu prosze sztuk raz!

Chcesz powiedziec, ze to autoportret?

Domyślnie

Mnie się skojarzyło ze słynnym Staplerfahrer Klausem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów