Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie komputer nie widzi SD

Czego to może być wina,że moją nową kartę SD ultra II komputer zupełnie olewa i zczytać ją mogę jedynie z aparatu przez USB ????
    Nawet próbowałem ją sformatować w komputerze pod XP ,ale to też tylko przez aparat bo czytnik jej nie widzi.
    O so chodzi ??

Domyślnie

Od razu przepraszam adminów za niewłaściwe umiejscowienie posta, nie ta kategoria, rozpędziłem się

Domyślnie

bycmoze jest to kart SD HC i czytnik jej nie obsluguje

Domyślnie

Mam to co w stopce i mój czytnik starszy jej nie obsługuje.
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

Polacam czytnik zewnętrzny SanDisk. Problem raz na zawsze z głowy. Prędkośc gratis.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

moj czytnik w notebooku również nie czyta EX III Sandiska.. USB działa i nie narzekam
    przem

Domyślnie

Dzięki za informacje, już obawiałem się,że coś z kartą nie tak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Polacam czytnik zewnętrzny SanDisk. Problem raz na zawsze z głowy. Prędkośc gratis.
    O czym mówisz?? Gdzie go można nabyć, allegro??

Domyślnie

Ja kupilem czytnik SanDisk w Agito. Jest on rewelayjny: bardzo szybki, mały i stosunkowo ladny
    http://www.agito.pl/czytniki_kart_pa...155.39215.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ufolek Zobacz posta
    Ja kupilem czytnik SanDisk w Agito. Jest on rewelayjny: bardzo szybki, mały i stosunkowo ladny
    http://www.agito.pl/czytniki_kart_pa...155.39215.html
    też mam to cudo - na początku miałem jakiegoś zwyklaka z allegro za 10zł, ale jak kupiłem tego Sandiska to się dowiedziałem że w czytniki też warto inwestować .
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów