Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Eizo FlexScan S1931 - nowy z bad pikselem!!!

Ech własnie zakupiłem nowiutki monitorek zadowolony włączam ekran i pierwze co zobaczyłem, to wypalony piksel!!! made In Japan - tandeta i tyle!!! piksel widoczny na białym tle jako czarna kropeczka prawie na srodku ekranu - teraz pytam was czy mi to przyjmą do zwrotu??? czy 1 bad piksel za monitor warty prawie 2 tyś. zł to nic takiego??? Jutro dzwonie do firmy, która mi to sprzedala ciekawe co powiedzą ;(

Domyślnie

prawdopodobnie nic. 1 walnięty piksel to nic.... wiem że to jest irytujące ale taka jest rzeczywistość jest to matryca 1 klasy ale mimo to dopuszcza się pojawianie się walniętych pikseli.... taki smutny los... przyzwyczaisz się, a może firma wymieni na nowy!!! szczerze powodzenia znajoma kupiła laptopa i na matrycy ma 3 wielkie paprochy tz walnięte piksele... takie życie ale matryca niższej klasy

Domyślnie

Ech jest to o tyle irytujace, że co chwilę mam odruch czyszczenia, bo wydaje mi się ze to brud!!! ja nie dam rady pracować na takim monitorze! strasznie rozprasza uwagę! ech spróbuję go wymienić - jestem o tyle niezadowolony, że w ostatnim czasie sporo nowego walnietego sprzetu mi przychodzi do domu, potem wysyłki reklamacyjne, koszty transportu.... ech...kiedyś patrzyłem na made in japan - teraz widzę że to wszystko jedna tandeta
    pozdro.

Domyślnie

A czy nie lepiej najpierw zapoznac sie z warunkami wymiany oferowanymi przez dana firme?
    http://www.eizo.pl/support/index.htm...l?page=defekty

LCDki kupuje sie wylacznie po osobistym sprawdzeniu. o zasada numer 1
    Ostatnio edytowane przez Lolas ; 27-06-2007 o 10:18
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

no właśnie miałem to napisać - a jaki problem w sklepie wyjąć z pudełka, podpiąć pod pierwszy z brzegu komp i zarzucić z płytki jakis Nokia Test lub inny ??
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Ciężko to zrobić przez firmę komputronik, gdzie siedziba jest w Poznaniu a ja jestem z Nowego Sącza
    Narazie monitor powedrował do nich z powrotem - zgodzili się zobaczyć tego piksela ;0 zobaczymy co dalej

Uprawnienia umieszczania postów