Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie d40 i pilot uniwersalny

Mam w domu pilota uniwersalnego Thomson ROC-145 , niestety nie mam uinstrukcji do niego. Czy pomoże mi ktoś zaprogramować go tak żeby działał z D40?
    D40 | 18-55mm f/3.5-5.6GII AF-S DX | Sandisk Extreme III SDHC | jakiś statyw | w budowie namiot | dużo chęci | mało czasu

Domyślnie

Napisz do yossarian, on miał tego pilota i z kodem 051 wszystko smigało, z pewnościa powie Ci jak wklepać kod

Pozdrówki
    D7200

Domyślnie

właśnie wczoraj wysłałem, polecił mi kontakt z fatmanem z cyberfoto, fatman też już mi odpisał że dziś wieczorkiem mi pomoże, ja kurcze ten 051 próbowałem wklepać, ale nie pamiętam tego programowania na 100% nie jestem pewien czy dobrze robie, no i nie działa. mam nadzieje ze d40 i d70 na tym samym kodzie chodza...
    D40 | 18-55mm f/3.5-5.6GII AF-S DX | Sandisk Extreme III SDHC | jakiś statyw | w budowie namiot | dużo chęci | mało czasu

Domyślnie

ok fatman pomogl, tylko ze pilot ma laga strasznego, moze to wina baterii, wymienie sie obaczy

kod to 051

jakby ktos kiedys nie wiedzial jak zaprogramowac to sluze pomoca

Uprawnienia umieszczania postów