Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Photoshop CS2 - restart

Witam.

Od pewnego momentu mam mały problem z PS CS2 (z CS1 było to samo), a mianowicie restartuje mi komputer. Dzieje się tak w różnych momentach, przeważnie jak mam coś zaznaczone na zdjęciu i chce jakiś element przesunąć. Wyłącza w tedy automatycznie mi komputer :/ Mój lapek może tego długo nie wytrzymać, już słyszę niepokojące dźwięki z dysku
    Czy sterowniki od karty graficznej mogą mieć na to wpływ? Może ma ktoś jakieś inne sugestie.
    stary lapek HP na Pentium4 HT, karta Geforce fx go 5600
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Tez mialem takie zgrzyty i restarty na laptopie o podobnej konfiguracji. Teraz mam nowego
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charmside Zobacz posta
    Tez mialem takie zgrzyty i restarty na laptopie o podobnej konfiguracji. Teraz mam nowego
    hehe to jest wyjście z sytuacji, ale póki co muszę pomęczyć się jeszcze na tym starym :/

Domyślnie

Tak jak może być to wina sterowników tak i pamięci. Polecam zapodać test tego komponentu
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

z zakladki Help wybrac System Info, skopiowac to co sie wyswietli, wyslac do supportu Adobe, napewno pomoga, w koncu skoro placimy im za soft to ma dzialac...
    Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
    5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eclipse Zobacz posta
    z zakladki Help wybrac System Info, skopiowac to co sie wyswietli, wyslac do supportu Adobe, napewno pomoga, w koncu skoro placimy im za soft to ma dzialac...
    Dzięki za odpowiedzi, tak muszę zrobić, mało to to nie kosztuje i jak bym miał na tym nie robić to masiakra ;]

Uprawnienia umieszczania postów