Close

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 161

Wątek: Capture NX 1.2

Domyślnie

Już sam Microsoft NET przymula kompa!!!
    NIKON forever

Domyślnie

czasem wchodze na allegro naiwnie szukajac capture 4. jakos interefjs mi bardziej lezy. szybciej mi sie robi majac wszystko na wierzchu. cholery dostaje jak wszystko mam robic kilkukrokowo .. kliknij, pokaz panel, zmien, zamknij, zmien na inny panel, pokaz inny panel .. wrrr
    zeby tylko byl interfejs do wyboru miedzy classic old school a new funky, bym sie nie zastanawial ani przez moment.

Domyślnie

capture 4 tez miałem kupić ale zaniechali przystosowań do nowych puszek i nie obsługuje D80
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    nie wiem ale u mnie nadal się wlecze i wiesza się bez przerwy, chyba ze to urok triala
    odinstaluj 1.2, sprawdz czy nie masz 1.1 rownolegle, a pewnie masz, wywal, wykasuj co zostalo i wtedy instaluj 1.2
    podpis nieczytelny

Domyślnie

nie miałem żadnego używam na co dzień C1 LE, ale tak tu zachwalano wzrost prędkości że spróbowałem
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

a na jakim sprzecie masz to zainstalowane ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

a co ma sprzęt do tego, ta wersja miała chodzić szybciej niż poprzednie a u mnie nie widać różnicy, PS śmiga nie mówiąc o C1, więc tego samego oczekiwałem od NX'a
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Rozumiem, ze wczesniej NXa 1.1 nie miales, zatem jak chcesz porownac czy 1.2 chodzi szybciej ?
    C1 LE a nawet PS3 np na moim C2Duo chodzą błyskawiczne, a NX 1.1 zamula system.

1.2 chodzi znacznie lepiej, ale moge zrozumiec , ze na slabszych maszynach i on nie pociagnie.

Domyślnie

a gdzie napisałem że nie miałem wcześniejszych wersji NX, testowałem każdą bo miałem zamiar kupić ten program, ale jego mułowatość jest dla mnie dyskwalifikująca
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    nie miałem żadnego używam na co dzień C1 LE, ale tak tu zachwalano wzrost prędkości że spróbowałem
    cóż, przepraszam ze opacznie cie zrozumiałem ...

Strona 3 z 17 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów