Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Question czy uzywacie cls z 2 sabinami ? uzytecznosc i wasze odczucia

temat brzmi troche banalnie - przyznaje. jednak nie czesto spotykam sie z zastosowaniem cls na naszym forum. pewnie jedna z przyczyn jest cena lamp - i to ze taniej wychodzi kupic funsporty niz druga sabine. jednak zapytam.

kto z was uzywa cls i kiedy najczesciej ?

ps. mysl na to pytanie pojawila sie w chwili, gdy w dziale gielda zobaczylem jak jedna osoba majaca dwie sabinki - zdecydowala sie jedna opchnac.

Oszczędny w słowach Awatar wodstock
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

2 sabinki to piękna sprawa. Ciekawe efekty na weselach dają. Ostatnio tak fociliśmy z kolegą. Znając życie to pomyślimy pewno nad 3-cią i będzie rewelka.
    D9070s

Oszczędny w słowach Awatar qczman
    Miasto
    Wawa-Stare Bemowo

Domyślnie

wodstock, pokaz jakas swoja galerie z wykorzystaniem tych lamp.
    Ja mialem dwie i ciagle mi brakowalo
    Teraz mam jedna i mi to nie przeszkadza :P
    Facebook // www.qczman.pl - kiedys zaktualizuje

Domyślnie

Też z chęcią bym zobaczył przykłady praktycznego zastosowania dwóch lamp. wodstock no chyba możesz pokazać jakieś zdjęcia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tumiwisizm Zobacz posta
    temat brzmi troche banalnie - przyznaje. jednak nie czesto spotykam sie z zastosowaniem cls na naszym forum. pewnie jedna z przyczyn jest cena lamp - i to ze taniej wychodzi kupic funsporty niz druga sabine. jednak zapytam.

kto z was uzywa cls i kiedy najczesciej ?

ps. mysl na to pytanie pojawila sie w chwili, gdy w dziale gielda zobaczylem jak jedna osoba majaca dwie sabinki - zdecydowala sie jedna opchnac.
    mam 2 sabiny sb800 i uzywalem tego, ale tylko 1 raz. kuzynka poprosila mnie o jakies zdjecia i sprobowalismy je zrobic, efekty rzeczywiscie byly ciekawe, niestety jakiekolwiek zdjecia mozna bedzie opublikowac dopiero po moim powrocie z wakacji. szczegolnie praca 2 x sb800 + d200 (mozliwosc pelnego ich sterowania) byla interesujaca.

Domyślnie

Ja mam od niedawna dwie sabinki i ... albo nie umiem ich poprawnie użyć albo liczba 2 to za mało...
    Najbardziej brakuje mi trzeciego źródła światła. Czasami odnoszę podobne wrażenie do tego co wyraził qczman w swojej wypowiedzi.

Btw. Nie wiem czy ktoś z Was widział filmik wydany przez Nikona - "The Speed Of Light". Ukazują w nim magię CLSa.

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

[QUOTE=akrzykalski;373628]Ja mam od niedawna dwie sabinki i ... albo nie umiem ich poprawnie użyć albo liczba 2 to za mało...
    Najbardziej brakuje mi trzeciego źródła światła. Czasami odnoszę podobne wrażenie do tego co wyraził qczman w swojej wypowiedzi.

Btw. Nie wiem czy ktoś z Was widział filmik wydany przez Nikona - "The Speed Of Light". Ukazują w nim magię CLSa.

Gdzie można zdobyć ten film ??
    D300+MB-D10|D200+MB-D200|D70|T12-24 f4|S20-40 f2,8|N35 f2|N50 f1,4|T70-210 f2,8|2xSB800|M190B+168|YH304+YH401
    www.fotomedela.pl

Oszczędny w słowach Awatar qczman
    Miasto
    Wawa-Stare Bemowo

Domyślnie

Film mozna kupic u nikona, badz tez okrojona wersje sciagnac z neta (ok. 25min.)

yanoosh dzieki za backstage, teraz zaczynam zalowac, ze pozbylem sie sb
    Za to pooley jest chyba zadowolony
    Tamronik 90 w akcji ?

wodstock bardzo fajcie ci to wyszlo, masz link do galerii z wieksza iloscia takich fot?
    Ostatnio edytowane przez qczman ; 06-08-2007 o 18:14
    Facebook // www.qczman.pl - kiedys zaktualizuje

Domyślnie

yanoosh masz gdzieś tego więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qczman Zobacz posta
    Film mozna kupic u nikona...
    Sprawdźcie gdzie u nikona - bo ponad rok temu ściągałem to z usa - w eu nie było.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów