Czornyj, sorki ale ja naprawde sprawdziłem teraz w instrukcji bo cholera wie gdzie prawde piszą.
Szukaj
Czornyj, sorki ale ja naprawde sprawdziłem teraz w instrukcji bo cholera wie gdzie prawde piszą.
W takich porównaniach Lanos wyjdzie lepiej niż roadster Lexusa, gdyż:Zamieszczone przez zielin
- jest 5-osobowy
- mniej pali
- duży bagażnik
- wiecej kolorow do wyboru
- komplet opon zimowych w cenie![]()
lucassa, dobre![]()
a dziękuję, dziękujęZamieszczone przez leszeg
![]()
Gorzej, że czasem tak naprawdę bywa.
Ile to wcześniej z różnych źródeł dane mi było naczytać się o szumach d50... i co?
...i wszedłem na http://www.dpreview.com/reviews/nikond50/page17.asp
Obejrzałem Luminance noise graph - zwracając uwagę na ISO 800...
Czasem nadmiar informacji prowadzi do chaosu
Pozdrawiam
Łukasz
Nie, 18-70 nie jest kitem dla D50.Zamieszczone przez ALF
niestety jest...obojętnie do jakiej puszki go podepniemy to będzie to kit![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
słuchajcie - każdy będzie chwalił to co ma do sprzedania, dlatego są tak różne opinie na temat tego samego produktu. Najbardziej to widać na giełdzie w Stodole. We wrześniu jak kupowałem moje D50 zaobserwowałem zjawisko "posiadania w sprzedaży". Sprzedawcy aktualnie chwalili sprzęt który właśnie mieli, a to czego nie mieli było zawsze "do d...". Trochę to małe profesjonalne ale taka jest nasza rzeczywistość. Tak apropo obiektywu 18-70 też chciałem go kupić. Na giełdzie nowiutki ok 1000zł. Moim zdaniem jest to dobre szkło i na początek napewno Ci wystarczy (zakładając, że jesteś podobnie zaawansowanym fotoamatorem jak ja) Dodam, że spotkałem się z wieloma rzypadkami ""profesjonalnego"" focenia tym szkłem na weselach, widziałem później zdjęcia i były naprawdę OK.
tak apropo to mam kitowego 18-55 i też jest do zaakceptowania.
zielin, mnie udało się za 1000 zł kupić 18-35 f/3.5-4.5
Fajna ogniskowa. Czy to szkło Nikona?Zamieszczone przez RAF
Jak się sprawuje z D50? To jest af czy manual? Czy jest ostre w pełnym zakresie?
pozdrawiam serdecznie
Skontaktuj się z nami