Close

Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 188

Domyślnie

Jak dla mnie puszka OK, mogliby coś z tą ergonomią iść w kierunku Nikona. Najbardziej śmieszą mnie kitowe obiektywy - nadal plasticzaki 18-55 i 55-200 z wciśniętym jakimś nowym ISem. Dobre to, ale do seri 3xx-4xx D
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Z D200 brakuje mu uszczelnień i systemu pomiarui światła. AF nie jest zły, ciekawe czy punkty są w tych samych miejscach. Jeżeli tak to tylko częściowa radocha będzie z tych "krzyży".
    Canon 5D, 7D, 9G i 10 kg szkieł
    Szacunek do Nikona i miłość do Canona

Domyślnie

te punkciki AF to najwieksza jak dla mni porazka,bylo tak od 20D,jest tak i w nowej puszcze
    malutkie,blisko siebie i srodka ustawione,nie nie nie
    Road to Manila

Domyślnie

na fotopolis.pl napisali o 40D:

Kod:
    Canon chwali się uszczelnieniem magnezowego korpusu, dzięki czemu 40D może bezpiecznie pracować w trudnych warunkach pogodowych (uszczelniono nawet kołnierz mocowania zewnętrznej lampy błyskowej)
    mam nadzieję że nikon też w końcu zacznie dodawać filtr anty kurzowy przed matrycą, i jak kiedyś kupię następcę D200s to będzie wypasiony we wszelkie nowości i dodatki całkowicie nie potrzebne do fotografowania ale jakże poprawiające samopoczucie.

I chciałbym 18-70 z VR. i stałym f4.

nie wiem czy słyszeliście ale sony podało do wiadomości informację o nowej matrycy CMOS APS-C 12Mpix pewnie trafi również do nikonów.
    http://www.sony.net/SonyInfo/News/Pr...72E/index.html

Domyślnie

Czyli C nareszcie dogoniło D200 w zakresie aparatów średniobudżetowych
    Coś czuję, że na odpowiedź N nie trzeba będzie długo czekać.

Domyślnie

Mnie w sumie mało interesują wojny systemowe, ale chcialbym by Nikon w odpowiedzi pokazał cos co znokautuje konkurencje (na przekór ludziom pokroju tych jaka dzis założyła w tym dziale zamknęity juz wątek o nowym C) ... I cos mi sie wydaje, ze moze tak byc, bo cos podejrzanie cicho jest Cisza przed burzą?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Czyli C nareszcie dogoniło D200 w zakresie aparatów średniobudżetowych
    Coś czuję, że na odpowiedź N nie trzeba będzie długo czekać.
    No oby tak bylo bo teraz (zakladajac ze 40d i 1dsMkIII beda sprawne) praktycznie tylko w najnizszym segmencie Nikon jest w stanie powalczyc. A brak konkurencji to powazny problem rynkowy bez wzgledu na to w ktorej jest sie stajni.

Domyślnie

Czyli McKane uważasz, że specyfikacja 40D rozwaliła już rynkowo D200?
    Bardzo bym prosił byś nie przenosił tutaj specyficznego humoru z CB, to poważne forum ...

Strona 3 z 19 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów