canon jest cwany; nowa 40 i nowy ds były już gotowe od jakiegoś czasu i tylko czekały na to, żeby nikonowi zepsuć humor.
Szukaj
canon jest cwany; nowa 40 i nowy ds były już gotowe od jakiegoś czasu i tylko czekały na to, żeby nikonowi zepsuć humor.
być może 40d wszedł po to, żeby nikon musiał opóżnić premierę i podciągnąć to i owo w specyfikacji![]()
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 22-08-2007 o 00:15
toż sie modlę, a inna mozliwość o ile D3 i mareczek nie spełnią oczekiwań to jednak ścianka MF.
na szczęscie mam co sprzedawać.
Mi do szczęścia nie trzeba wiele. Wystarczy 70-200/2.8 IS i 85/1.2, jak swoje graty sprzedam, to na to wystarczy. Ciekawe czy bedę żałował. Odpuściłem jednak 5D będąc przyzwyczajonym do Nikona i dla mnie te 12 MP to było za mało, a 16 MP miało kosmiczną cenę. Zobaczymy co mi nikon da. U canona dodatkowo poza droższym body (od d200) był droższy 85 mm - bo w wersji 1,2. Nie przesiadając sie zaoszczędziłem kilka tys. Zobaczymy czy nie będe musiał teraz dołożyc więcej (albo nawet duuużo wiecej).
jak fajnie sie zgadzamy. to jednak mozliwe? Chciałbym dobrego debiutu D3X, a jak canon potanieje to i nikon nie moze byc za drogi.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami