Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Gratulacje mistrzostwa w opanowaniu PS, zdjęcie jest fantastyczne, bardzo mnie ujęło

swiatlo
    Gość

Domyślnie

David555:
    Broken Top Mountain jest częścią masywu górskiego Sisters Wilderness Area w centralnym Oregonie, w skład którego wchodzą Three Sisters, Bachelor oraz Broken Top. Zdjęcie zrobione w czasie zejścia z lodowca na północnym stoku South Sister. Z lodowca z którego ledwo uszedłem z życiem jak mnie samotnego zaatakowała burza, wiatr i chmury z zerową widocznością.
    W czasie robienia tego zdjęcia kompletnie wycieńczony schodziłem w dół do biwaku. Wtedy to nagle burza ustąpiła i zrobiła się piękna pogoda. Miałem na szczęście wystarczająco sił aby z plecaka wyciągnąć aparat i z ręki zrobić to zdjęcie.

Anchel:
    Długo się męczyłem aby drzewo rozdzielić od góry i w końcu zrezygnowałem. Nie mam jeszcze takiej biegłości w PS.

Aberrator:
    Dzięki za miłe słowa. Opanowania jednak takiego jeszcze nie mam. Czasami oglądam zdjęcia mistrzów na Nature Photographes i tam to jest dopiero opanowanie. Ja dopiero raczkuję...

Domyślnie

swiatlo powinieneś do swoich fotek zawsze dodawać takie opisy, bo masz do tego dryg, a poza tym fotka od razu zyskała na dramatyzmie sytuacji, a i tak była dobra.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów