Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Motyl?

Domyślnie Motyl?

Znalazłem w domu i bardzo mnie zainteresowało co to za motyl bądź ćma – kolorki ma genialne - umie ktoś pomóc.

Are you brave enough?

Domyślnie

U mnie pojawia się czasami ,w altanie,coś podobnego.....

To jakiś motyl nocny,ale nie mam pojęcia jak to się nazywa...Duży jest.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

widzę ze oprócz strzelectwa, także fotografujesz jeszcze mi powiesz ze studiujesz w Radomiu to juz w ogóle będzie komplet (podobny jestem do znanej mi osoby ze szkoły)

„mój” motyl tez nie jest nie mały ale co to za motyl to mnie najbardziej ciekawi
    Are you brave enough?

Domyślnie Spytajcie naszego kolegi z forum - Dark .On zna sie na robactwie :)

Pozdrawiam
    Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.

Domyślnie

u mnie tez sie pojawiło cos podobnego zasiadło na odpoczynek
    pozdrawiam -ady- d50

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mysiadło/Warszawa

Domyślnie

GaGacek - twój motyl to ćma niedźwiedziówka kaja. - niedziewdziówka na pewno kaja chyba
    borregaard - twój motyl to ćma zawisak, zmrocznik wilczomleczek, - dziwne "gazetowe" kolory fotki.
    ady-d50 - to też jest zawisak, ale nie wiem jaki, zmrocznik pazik albo gładysz może.

Zawisaki to "kolibry północy" - pobierając pokarm zawisają nad kwiatami jak kolibry I mają wielkie i piękne gąsienice

pozdrawiam
    KarOl

Domyślnie

borregaard - twój motyl to ćma zawisak, zmrocznik wilczomleczek, - dziwne "gazetowe" kolory fotki.

Kurcze,dzięki......ale krów toto nie doi.......?
    Kolorki są ....jakie są...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GaGacek Zobacz posta
    widzę ze oprócz strzelectwa, także fotografujesz jeszcze mi powiesz ze studiujesz w Radomiu to juz w ogóle będzie komplet (podobny jestem do znanej mi osoby ze szkoły)

„mój” motyl tez nie jest nie mały ale co to za motyl to mnie najbardziej ciekawi
    Już nie mam siły....coby studiować jeszcze intensywniej.. Strzelam i zapraszam do strzelania sportowego.."iweb,airBar".i .....wiele innych....
    Co do szkoły fotografowania......radomska......
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiedzmin Zobacz posta
    GaGacek - twój motyl to ćma niedźwiedziówka kaja. - niedziewdziówka na pewno kaja chyba
    ady-d50 - to też jest zawisak, ale nie wiem jaki, zmrocznik pazik albo gładysz może.

Zawisaki to "kolibry północy" - pobierając pokarm zawisają nad kwiatami jak kolibry I mają wielkie i piękne gąsienice

pozdrawiam
    KarOl
    Wpadłem dzisiaj ,przypadkowo,na opis zawisaków.Ja myślę,że to jednak zmrocznik przytuliak.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Pierwszy to Hyles galii.
    Ten drugi zawisak to Deilephila porcellus - Zmrocznik pazik
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów