Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: banki w d200

Domyślnie banki w d200

czy przelaczanie bankow i funkcji jest mozliwe tylko przez odpowiednie menu?
    w koncu sie poddalem i ustawilem sobie wszytsko jak nalezy, ale chyba wole przelaczyc pare spraw w last settings niz lazic po bankach i custom.
    jakies sugestie lub ulatwienia?
    Andrzej

Smile

Niestety ale chyba tylko poprzez menu.
    Też szukałem jakeigos szybszego sposobu - niestety poległem.
    Pozdr. - Grzesiek

Domyślnie

wielka szkoda, jak na razie stwierdzam ze skorka niewarta wyprawki i latwiej mi zmienic kilka ustawien niz szukac tych nieszczesnych bankow. ehh moze kiedys bede tak dobry jak czlowiek co zaprojektowal to menu i nie beda mi takie sprawy przeszkadzac
    Andrzej

Domyślnie

W Minolcie A1 było to fajnie rozwiązane. Można było sobie tak ustawić, że pod programami tematycznymi (wiem, w D200 ich nie ma, to byłby problem) były właśnie wywoływane poszczególne banki ustawień.
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

Banki to rewelacja, zostaw menu na bankach - wychodząc. Później naciskając przycisk, masz od razu ustawienia jakie chcesz, do wyboru. Pod warunkiem, że je zaprogramujesz.
    2D700, D300, 2MB-D10, N24-70, N70-200 VRII, N16, N50, N85, T17-50, T12-24, 2SB900, SB800, SU800, RS DR-2, Promax, Honl, Manfrotto 055XPROB|486RC2, Pilot RFN3, Tamrac 13, Epson P3000, Aurora Firefly.

Domyślnie

pewnie sa dobre jak juz jestes przyzwyczajony zeby sprawdzic ustawienia bankow, inaczej naprawde mozna sie przejechac.
    ja mam nawyk ustawiania wszystkiego do moich standartowych ustawien, potem praktycznie zmieniam w ostatnich ustawieniach ostatnie ustawienia.
    gdyby bylo jakies pokretlo z bankami, to by byla inna sprawa.
    Andrzej

Domyślnie

heh. przydalby sie guzik do bankow. glownym kolkiem custom settings, a pomocniczym shooting settings by sie zmienialo
    D70s + 18-70 | Praktica VLC3 + Zeiss Electric 35/2.4 | Ixus 40 |CP 5400

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parus Zobacz posta
    heh. przydalby sie guzik do bankow. glownym kolkiem custom settings, a pomocniczym shooting settings by sie zmienialo

Ooo tak, byłoby super, taki wybierak gdzies w okolicach trybu focusa.
    Pozdr. - Grzesiek

Domyślnie

O tak! Więcej pokręteł w D200.

Domyślnie

wystarczy opisac sobie banki do czego ktory ma sluzyc - ja na do krajbrazu mam opisany ''krajobraz'',wchodze w menu bankow i juz wiem ktory do czego, jak napisano wyzej, najlepiej wychodzác z menu zostawic sobie na bankach potem jedno klikniecie i jak znaazl, banki rzádzá

Uprawnienia umieszczania postów