Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Mewki ...

Domyślnie Mewki Morskie.

Witam, wreszcie mam kilka dni urlopu i moge przetestowac zakupione niedawno nowe szklo zgodnie z jego przenaczeniem. Jako ze urlop spedzam nad morzem ponizej przelatujace obok mnie morskie mewki. Pozdrawiam..
    1.
    2.
    3.
    4.
    D50 + Nikkor AF-S DX 18-70mm/F3,5-4,5G + Nikkor AF 80-200mm/2,8 D ED UV + HB7 + 2GBSD+ Lowepro Nova 5 AW & Battery Pack.

Domyślnie

ojj bardzo lądne zdjęcia.. gratuluje obiektywu i umiejętnosci.Kadry super

Ciekawy jestem czy ktos sie wypowie na temat obróbki fotki - co mozna jeszcze "wydobyć"

pozdrawiam

Domyślnie

podobają mi się ujęcia ale mewy ładniej prezentują się na poziomie wody (moment lądowania, rozbrysk wody itp) Masz chłopie urlop, darmowe modelki, więc możesz ćwiczyć i testować do woli
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Nikus- nie wiem jaka obrobke masz na mysli. Zapewne nia mozna wydobyc bardzo wiele. Tutaj w tych zdjeciach jedyny zabieg, nie "obrobka" to nadanie odpowiedniego, zmniejszonego wymiaru zdjeciom.
    D50 + Nikkor AF-S DX 18-70mm/F3,5-4,5G + Nikkor AF 80-200mm/2,8 D ED UV + HB7 + 2GBSD+ Lowepro Nova 5 AW & Battery Pack.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    podobają mi się ujęcia ale mewy ładniej prezentują się na poziomie wody (moment lądowania, rozbrysk wody itp) Masz chłopie urlop, darmowe modelki, więc możesz ćwiczyć i testować do woli
    Wiesz- wld, tutaj nad morzem sa o wiele lepsze, ciekawsze i piekniejsze modelki )) I jesli mam nadal cwiczyc to ok ale moim przedmiotem zainteresowan bedzie oczywiscie....moja zona.

Talking

Cytat Zamieszczone przez Svis Zobacz posta
    Wiesz- wld, tutaj nad morzem sa o wiele lepsze, ciekawsze i piekniejsze modelki )) I jesli mam nadal cwiczyc to ok ale moim przedmiotem zainteresowan bedzie oczywiscie....moja zona.
    he he a skąd wiesz, że myslałem tylko o ptasich modelkach?
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

puchbeary
    Gość

Domyślnie

1 bardzo ładnie uchwycona, na dwójce podoba mi się rozmycie tła. Generalnie fotki bardzo udane i pozostaje pogratulować. Trudno jednak nie zgodzić się z postem wld w temacie lepszych modelek dla TELE-obiektywu na plaży

Domyślnie

No nie wiem co na to wszystko powiedzialaby moja zona !

Domyślnie

Powierdz zonie ze to na prosbe forumowiczow

Domyślnie

OK, wszystko przekazalem malzonce. Kazala wypisac sie z forum NIKON - buehehehe !!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów