Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Domyślnie

Klaudiusz faktycznie jakos pechowo trafil. O problemie z kontaktem juz pisalem. Cala firma Nikon Polska to w chwili obecnej 17 osob. Mozna wyciagnac wniosek ze to poczatek. Tym bardziej ciesza takie doswiadczenia jakie staly sie udzialem Bogdana. Oby tak dalej. Po wydaniu kart stowarzyszonym, moze byc tylko lepiej...

Domyślnie

Ja chcialbym powiedziec w tej kwesti ze gratuluje tego jak potraktowali admina.Po odwiedzeniu serwisu firmy nokia serwisant stwierdzil ze na forach sa idioci zlodzieje i debila.Doslownie.Po czym udowodnilem mu ze jego mozliwosci w montazu BGA (to taka juz extremalka w elektrocnice) to on ma mierne i bynajmniej myli sie ze pracuje tutaj.PRacowal weekend po tym jak zadzwonilem do glownego oddzialu gdzie siedzi wlasnie kolega z forum...Wiec jednak sie trzeba liczyc z nami))To naprawde niezla kopalnia wiedzy.Pozatym czesto bywa tak ze na szkoleniach serwisowych niemowia wszystkiego a tutaj mozna sie dowiedziec...
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Klaudiusz faktycznie jakos pechowo trafil. O problemie z kontaktem juz pisalem. Cala firma Nikon Polska to w chwili obecnej 17 osob. Mozna wyciagnac wniosek ze to poczatek. Tym bardziej ciesza takie doswiadczenia jakie staly sie udzialem Bogdana. Oby tak dalej. Po wydaniu kart stowarzyszonym, moze byc tylko lepiej...
    Z moich doświadczeń i obserwacji wynika że sprawcą zatkania telefonów jest D70
    W czasach przed D70 nie było problemu z dodzwonieniem się do NP i jego serwisu. A Bogdan jest pierwszym pozytywnym znanym mi przypadkiem, od pojawienia się D70 i jego chorobami wieku dziecięcego. Miejmy nadzieję że nie ostatnim.
    A i tak wszystkim życzę jak najmniejszych kontaktów z serwisami wszelakimi
    Jeżeli NP czyta forum i traktuje nas poważnie, to tylko można pogratulować Np i nam.
    pozdrawiam Krzysiaczek

sailor
    Gość

Domyślnie

bogda nie jest pierwszym przypadkiem. a rowneiz bylem w serwisie i nie przedstawialem sie ze z forum. naprawiali mi bf. co prawda nadal mam wrazenie ze jeszcze odrobinka go zostale - moze sie myle i slepy jeste, zreszta tak jak jest juz raczej nie preszkadza.

ale jesli chodzi o obsluge to rowniez chwalilem. zalatwili to w ciagu kilku godzin, na moja prosbe ze sie spiesze na pociag pan stweirdzilz e zrobia przed 16 (oddawalem ok 10) i o 15 juz dostalem telefon ze sprzet jest do odbioru

Domyślnie

Szanowne Forum, Szanowni Państwo z NP.
    Mam nadzieje że w tym roku uda mi sie uzbierać 800 złotych na wymianę soczewki w 17-35/2,8. W związku z tym mam nadzieję, że oprócz pretensji co do ceny instrukcji, będę mógł napisać coś pozytywnego w sprawie serwisu
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Adminie, co z tym konkursem?
    Nawet zrobiłem sobie jakąś dużą odbitkę w tym celu.

Domyślnie

Maroo, pod zadnym pozorem nie publikuj jej nigdzie. Wlasnie ustalamy z przemila Pania A z NP, szczegoly tego przedsiewziecia. Powiem tylko tyle ze z uwagi na procedury NCPI, konkursy beda mialy dwa rownolegle tory ale ten organizowany przez Nikon polska i stowarzyszenie, bedzie oddzielnym i samoistnym. Wkrotce napisze watek dotyczacy NCPI - swietny konkurs i warto wziac w nim udzial bo pula nagrod to 60 tys dolarow w sprzecie Nikona, a do tej pory polscy fotografisci zajmowali szczytowe miejsca (nagroda glowna to 10k dolarow). W naszym konkursie nagroda jest juz ustalona i wydaje sie byc rowniez bardzo atrakcyjna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Maroo, pod zadnym pozorem nie publikuj jej nigdzie.
    Właśnie doczytałem w regulaminie, że muszę zrobić jakąś inną
    Zazwyczaj przy wszelkiej maści konkursach prezentacje w internecie są dopuszczalne...

Domyślnie

NCPI ma bardzo rygorystyczny charakter. Tomoze zniechecac ale i zachecac czesc uzytkownikow. Jedno jest pewne, warto zaistniec skoro sa takie mozliwosci. Pula nagrod rowniez zacheca

Domyślnie

Hmm.
    A inne (bliźniaczo podobne, inaczej skadrowane) ujęcie tego samego zdjęcia?

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów