Byc moze kiedys dojdziemy do takiego stanuNarazie to początki...ktore i tak znacznie przerosły to niz sie na początku z adminem spodziewalismy podczas wstępnych rozmow przy zakladaniu forum
![]()
Szukaj
Byc moze kiedys dojdziemy do takiego stanuNarazie to początki...ktore i tak znacznie przerosły to niz sie na początku z adminem spodziewalismy podczas wstępnych rozmow przy zakladaniu forum
![]()
Pozostaje mieć nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem i oczekiwaniami. Początki jak można przeczytać są dobre, aby tak dalej...Zamieszczone przez Kaleid
Forum to bardzo cenna inicjatywa i myślę że możecie mieć ogromną satysfakcję, że tak się rozwija. Zawsze wiedziałem że Nikoniarze to mili ludzieI dzięki temu "atmosfera" forum jest miła, sympatyczna, a nawet, biorąc pod uwagę niektóre posty - rodzinna.
p.s. Zpiszcie mnie do Stowarzyszenia ....pleeeeeeeeeease........![]()
Credo in unum Deum
Sebastianie, dzieki za mile slowa. To Wasza zasluga ze to forum wyglada tak a nie inaczej. Co do przynaleznosci do Stowarzyszenia. Kazdy kto bedzie mial na to ochote, bedzie mile widziany. Poczekajmy na rejestracje i jej przebieg. Sprawy sa juz bardzo zaawansowane.
Ja bym bardzo pragną zająć się sprawami elektronicznymi w tym stowarzyszeniu...NIe no żartuje.Choć było by miło.Co nieco na ten temat wiem a każdy ładny adres i szybkie forum musi mieć.No właśnie.Jakie będą role w tym stowarzyszeniu???Ja jestem bardzo chętny.Myślę że stowarzyszenie niemusi być scentralizowane.Doba itnernetu w dzisiejszych czasach...NIektorzy tylko we śnie niekorzystaja.Ja niestety musze zawsze:>
-Jakie będą stołki???
-Czy planujemy już pierwszy przewrót???Żartuje....
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
zaznaczam na wstępie, że to nie jest reklama, choc z pewnoscią tak zabrzmiZamieszczone przez Sebastian
pisałem wczesniej, że oddalem obiektyw do naprawy i konserwacji i jestem zadowolony, bo diagnoze uszkodzeń i oferte/kosztorys dostalem telefonicznie w 30 minut
ale to wszystko nic
dzis [po 24 godz od oddania do naprawy !!!] poproszono mnie tel. o odebranie juz naprawionego [choc nie prosilem i nie placilem za expres] i nie jestem zawodowcem korzystającym z jakichs preferencji
obiektyw:
1/ ma wymienione dwa pierscienie: przysłon i blokady A/M autofokusa,
2/ wszystkie pierścienie chodzą jak po maśle [lepiej niz bylo, choc nie bylo zle]
3/ AF dostał wyraźnego kopa, choc ten ob. i tak do najwolniejszych nie należał,
4/ czyms go umyto/oczyszczono i wygląda jak nowy [a zdecydowanie nie wygladał]
5/ filtr UV [ktory uwazalem, ze niedlugo pojdzie na zlom, bo jest skatowany] został czyms/jakoś/? wypucowany tak, ze wygląda super i zaoszczedze pare groszy [bo filtr 77 mm] na planowanym niedlugo zakupie nowego
koszt naprawy i konserwacji wyniosl ok. 8% ceny katalogowej obiektywu
pozostawiam to wszystko bez komentarza
Coz, byc moze ludki z NP wzieli sobie do serca wszyskie gorzkie zale wylewane pod ich adresem i obiecali poprawęAz sie milo czyta
![]()
Mam nadzieje, ze jutro bede mogl cos podobnego do opinii Bogdana napisac, dzisiaj zostawilem swoj do czyszczenia matrycy, przed 18 dzwonili ze jest do odbioru.
Pozdrawiam
Krzysiek
Mnie zastanawia jedno, czy działalność serwisu sie tak pozytywnie ostatnio zmieniła, z czego by się wypadało tylko cieszyć. Czy też potraktowali Cie tak bo jesteś uczestnikiem tego wspaniałego forum.Zamieszczone przez Bogdan
Niedawno inny uzytkownik Nikona miał niestety nieco inne doświadczenia.
http://tinyurl.com/6vyq2
pozdrawiam Krzysiaczek
Bogdanie, przeczytalem post i Twojego maila (odpisze niebawem - dzieki). Sporo mowilismy o serwisie. Zalilem sie przede wszystkim na brak kontaktu (trudnosci z dodzwonieniem sie itd). Uzyskalem informacje o tym ze juz jest, a bedzie jeszcze lepiej. Serwisanci do tej pory skazani byli na rownoczesna naprawe i odbieranie telefonow z tradycyjnymi w f. cyfrowej pytaniami w stylu, "co wybraz za... PL" i podobnymi. Teraz ma byc centralny telefon na front linii. Jak widac i z jakoscia obslugi jest znacznie lepiej. Bardzo milo to czytac.
Przy okazji wiec pozdrawiam obsluge serwisu i zycze utrzymania takiego poziomu na bardzo dlugo![]()
jesli nawet tak, to tym lepiej dla forum, bo oznacza to, ze JUŻ JEST czyms wiecej niz tylko kółkiem dyskusyjnym, gdzie marudzi sie jedynie o przepaleniu swiatel, morze i wyzszosci kadrow pionowych nad poziomymiZamieszczone przez szymony
Skontaktuj się z nami