Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Kaleid
    Gość

Domyślnie

Byc moze kiedys dojdziemy do takiego stanu Narazie to początki...ktore i tak znacznie przerosły to niz sie na początku z adminem spodziewalismy podczas wstępnych rozmow przy zakladaniu forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid
    Byc moze kiedys dojdziemy do takiego stanu Narazie to początki...ktore i tak znacznie przerosły to niz sie na początku z adminem spodziewalismy podczas wstępnych rozmow przy zakladaniu forum
    Pozostaje mieć nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem i oczekiwaniami. Początki jak można przeczytać są dobre, aby tak dalej...
    Forum to bardzo cenna inicjatywa i myślę że możecie mieć ogromną satysfakcję, że tak się rozwija. Zawsze wiedziałem że Nikoniarze to mili ludzie I dzięki temu "atmosfera" forum jest miła, sympatyczna, a nawet, biorąc pod uwagę niektóre posty - rodzinna.
    p.s. Zpiszcie mnie do Stowarzyszenia ....pleeeeeeeeeease........
    Credo in unum Deum

Domyślnie

Sebastianie, dzieki za mile slowa. To Wasza zasluga ze to forum wyglada tak a nie inaczej. Co do przynaleznosci do Stowarzyszenia. Kazdy kto bedzie mial na to ochote, bedzie mile widziany. Poczekajmy na rejestracje i jej przebieg. Sprawy sa juz bardzo zaawansowane.

Domyślnie

Ja bym bardzo pragną zająć się sprawami elektronicznymi w tym stowarzyszeniu...NIe no żartuje.Choć było by miło.Co nieco na ten temat wiem a każdy ładny adres i szybkie forum musi mieć.No właśnie.Jakie będą role w tym stowarzyszeniu???Ja jestem bardzo chętny.Myślę że stowarzyszenie niemusi być scentralizowane.Doba itnernetu w dzisiejszych czasach...NIektorzy tylko we śnie niekorzystaja.Ja niestety musze zawsze:>

-Jakie będą stołki???
    -Czy planujemy już pierwszy przewrót???Żartuje....
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian
    współpraca polega także na inicjatywie ze strony NP. Mam nadzieję ze uda się zrealizować pomysł specjalnej "legitymacji" , "karty" czy czegoś podobnego, co sprawi, że będziemy załatwiani szybko, tanio i miło
    .
    zaznaczam na wstępie, że to nie jest reklama, choc z pewnoscią tak zabrzmi

pisałem wczesniej, że oddalem obiektyw do naprawy i konserwacji i jestem zadowolony, bo diagnoze uszkodzeń i oferte/kosztorys dostalem telefonicznie w 30 minut

ale to wszystko nic

dzis [po 24 godz od oddania do naprawy !!!] poproszono mnie tel. o odebranie juz naprawionego [choc nie prosilem i nie placilem za expres] i nie jestem zawodowcem korzystającym z jakichs preferencji

obiektyw:
    1/ ma wymienione dwa pierscienie: przysłon i blokady A/M autofokusa,
    2/ wszystkie pierścienie chodzą jak po maśle [lepiej niz bylo, choc nie bylo zle]
    3/ AF dostał wyraźnego kopa, choc ten ob. i tak do najwolniejszych nie należał,
    4/ czyms go umyto/oczyszczono i wygląda jak nowy [a zdecydowanie nie wygladał]
    5/ filtr UV [ktory uwazalem, ze niedlugo pojdzie na zlom, bo jest skatowany] został czyms/jakoś/? wypucowany tak, ze wygląda super i zaoszczedze pare groszy [bo filtr 77 mm] na planowanym niedlugo zakupie nowego

koszt naprawy i konserwacji wyniosl ok. 8% ceny katalogowej obiektywu

pozostawiam to wszystko bez komentarza

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Coz, byc moze ludki z NP wzieli sobie do serca wszyskie gorzkie zale wylewane pod ich adresem i obiecali poprawę Az sie milo czyta

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radom (obecnie)

Domyślnie

Mam nadzieje, ze jutro bede mogl cos podobnego do opinii Bogdana napisac, dzisiaj zostawilem swoj do czyszczenia matrycy, przed 18 dzwonili ze jest do odbioru.
    Pozdrawiam
    Krzysiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bogdan
    [
    pisałem wczesniej, że oddalem obiektyw do naprawy i konserwacji i jestem zadowolony, bo diagnoze uszkodzeń i oferte/kosztorys dostalem telefonicznie w 30 minut

ale to wszystko nic

dzis CIAH...
    Mnie zastanawia jedno, czy działalność serwisu sie tak pozytywnie ostatnio zmieniła, z czego by się wypadało tylko cieszyć. Czy też potraktowali Cie tak bo jesteś uczestnikiem tego wspaniałego forum.
    Niedawno inny uzytkownik Nikona miał niestety nieco inne doświadczenia.

http://tinyurl.com/6vyq2
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Bogdanie, przeczytalem post i Twojego maila (odpisze niebawem - dzieki). Sporo mowilismy o serwisie. Zalilem sie przede wszystkim na brak kontaktu (trudnosci z dodzwonieniem sie itd). Uzyskalem informacje o tym ze juz jest, a bedzie jeszcze lepiej. Serwisanci do tej pory skazani byli na rownoczesna naprawe i odbieranie telefonow z tradycyjnymi w f. cyfrowej pytaniami w stylu, "co wybraz za... PL" i podobnymi. Teraz ma byc centralny telefon na front linii. Jak widac i z jakoscia obslugi jest znacznie lepiej. Bardzo milo to czytac.

Przy okazji wiec pozdrawiam obsluge serwisu i zycze utrzymania takiego poziomu na bardzo dlugo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony
    Cytat Zamieszczone przez Bogdan
    [

ale to wszystko nic

dzis CIAH...
    Mnie zastanawia jedno, czy działalność serwisu sie tak pozytywnie ostatnio zmieniła, z czego by się wypadało tylko cieszyć. Czy też potraktowali Cie tak bo jesteś uczestnikiem tego wspaniałego forum.
    Niedawno inny uzytkownik Nikona miał niestety nieco inne doświadczenia.

http://tinyurl.com/6vyq2
    jesli nawet tak, to tym lepiej dla forum, bo oznacza to, ze JUŻ JEST czyms wiecej niz tylko kółkiem dyskusyjnym, gdzie marudzi sie jedynie o przepaleniu swiatel, morze i wyzszosci kadrow pionowych nad poziomymi

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów