Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Proporcje

Domyślnie Proporcje

Autentyczne miejsce - zaułki rynku w Brzegu Opolskim. Te drzwi są po prostu niesamowite...

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcie. Podoba mi się.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

bombel
    Gość

Domyślnie

Ej anchel, anchel... Oko to Ty masz, i umiesz wypatrzeć dobry motyw - tylko czemu się nie starasz? Drzwi ciemne jak tabaka w rogu - a przecież gdyby je rozjaśnić do normalnych poziomów - to swoim kolorem i odrapaniem ładnie korespondują z porzyganymi, ale w sumie jaskrawymi murami.

Faceta rozjaśniłeś, aż mu aureola dookoła koszuliny wyskoczyła - a podmurówka czarna jak nieboskie stworzenie. A gdyby ją (podmurówkę) też pojaśnić troszkę - facet by się ładnie odciął, a zacieki stworzyły odpowiedni nastrój.

Ej anchel, anchel - byłby duży plus, a tak jest średni tylko!

Domyślnie

Ej bombel, bombel tak miało być .... ;] A poważnie - taka obrobka rzeczywiscie zamierzona (nawet z aureola dookola goscia - tak mi sie skojarzylo bo robiac to zdjecie stalem na schodach kosciola zeby mi tokina nie krzywila). Kurde drzwi celowo przyciemnilem... Generalnie to naprawde sie przylozylem do obrobki no ale wciaz mam klopoty z tymi proporcjami jasno/ciemno. Zatem wezme sobie twoje uwagi do serca i pousuwam kilka masek - zobaczymy... Generalnie u mnie kopot z obrobka jest prosty - ty siadasz do fotografii i wiesz jak powinna wygladac, ja siadam i obrabiam liczac, ze zamierzony efekt bedzie dobry.

Dzieki za opinie!

Domyślnie

Wersja dla Bombla ;]

bombel
    Gość

Domyślnie

Wersja dla Anchela

zrobiona z pierwszej wersji

Domyślnie

Jeszcze jasniej???

Kurde ;]

Thnx anyway!

bombel
    Gość

Domyślnie

Hej Anchel! To nie jest mus! Mnie się tak podoba i - co zrozumiałe - uważam, że tak jest dobrze. Ale fotografia to coś, co zależy od gustów i upodobań - więc Ty nie musisz tak uważać.

I na szczęście, chciałoby się rzec...

sailor
    Gość

Domyślnie

swietnie wypatrzone .. swoja droga .. ktos musial miec niezle warunki by potrzebowac tkaich drzwi

Domyślnie fota

bardzo plastyczne. niezle zestawienie kolorow i proporcji

zeber
    troche gratów, pasja i www

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów