Fajne, ale szkoda że dłoń ukryta, wg mnie nabiera znamion sztucznej ckliwości, no i że głowa nie jest zwyczajnie prosto zwieszona, oczywiście to mój odbiór.
Szukaj
Fajne, ale szkoda że dłoń ukryta, wg mnie nabiera znamion sztucznej ckliwości, no i że głowa nie jest zwyczajnie prosto zwieszona, oczywiście to mój odbiór.
Uch... ależ klimat. Jak z horroru. Zaraz dzieciaczek odwróci się pokazując pusta twarz bez emocji z ciemnymi jeziorami zamiast oczu. Brr... Podoba mi się jak cholera !!!!!![]()
Niezle, niezle, kolejne świetne zdjęcie! Choć tego z lalkami trudno bedzie przebic.
Ale daj odpocząć naszym zszarganym nerwom i pokaż coś optymistycznego
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Niezłe, choć coś mi tu nie pasuje. Jeszcze nie wiem co, jak wymyślę, to napiszę.
Konkretne emocje... konkretne zdjęcie...
Gratuluję
pozdrawiam
Lu_natyk
pdzran etam zaraz dziwnejedni hodują świnki inni rybki to czemu ja modliszek nie mogę
pebees wszelkie uwagi mile widziane
AMI coś optymistycznego ??? ale co u mnie tylko same robale , jak się czegoś nauczę to kto wie![]()
Wiem chyba, co mi nie pasuje. Brakuje czegoś z prawej strony. Stoi ktoś ze spuszczoną głową, lalą w ręce, za karę tak ma stać. Ktoś wykonania kary pilnuje, brakuje mi chyba właśnie czegoś takiego.
Blair Witch Project...
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami