Szukaj
Ładne obrazki to to produkuje.
Pozdrawiam
Marcin
Dobra, dobra, niech Ci testerzy dadzą wkońcu test najnowszego dziecka Canona a nie jakiś aparacik co zostanie sprzedany miesięcznie w ilości 20 sztuk![]()
Szumi, nie ma af, lipa...![]()
To wszystko pikuś. Szczytowe jest to, że te bydlaki z Lajki w aparacie za 5000$ nie dali MLU...
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 01-08-2007 o 10:01
Przecież tego się nie kupuje, żeby zdjęcia robić. Wystarczy to nosić w widocznym miejscu, pokazując wszystkim wokół, że się to ma.![]()
Jacek
ło matko ale to brzydkie i nieporęcznei pomyśleć, że miałbym za równowartość tego czegoś 4 sztuki D200...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Ja wiem, że sie nie znam.
Dlatego właśnie chciałbym żeby ktoś mi powiedział - po co komu taki drogi aparat?
Co on takiego ma czego nie ma wiele innych?
W czym on jest lepszy od mojej puszki d50?
Może jest coś o czym nie wiem a co rzeczywiście jest tak wymiatającą technologią, że szczęka opada....
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Tu akurat, panowie JK i nowart, pozwolę sobie całkowicie się niezgodzić.
Po pierwsze - Leica to niepozorne piździadełko, podnieca tylko garstkę wtajemniczontych, a ogólnie wygląda jak byle kompakcik. Do zadawania szyku i straszenia przechodniów znacznie lepiej nadaje się profi-lustrzanka z 70-200/2.8 i słuszną lampą błyskową - wygląda bojowo i budzi grozę słusznymi rozmiarami i ciężarem.
Po drugie - wygląd jest kwestią gustu, więc tej kwestii nie poruszam. Natomiast co do nieporęczności - M8 z zestawem szkieł na każdą okazję można po kieszeniach kurtki poupychać. Życzę powodzenia osobie, która chciałaby to samo zrobić z Nikonem D200. Gdyby pieniądze nie odgrywały roli a miałbym wybierać system, który będę tachać podczas wyprawy w góry - to wybór byłby cholernie prosty.
Skontaktuj się z nami