Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: M8 na dpreview

Domyślnie

Ładne obrazki to to produkuje .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Dobra, dobra, niech Ci testerzy dadzą wkońcu test najnowszego dziecka Canona a nie jakiś aparacik co zostanie sprzedany miesięcznie w ilości 20 sztuk

pebees
    Gość

Domyślnie

Szumi, nie ma af, lipa...

Domyślnie

To wszystko pikuś. Szczytowe jest to, że te bydlaki z Lajki w aparacie za 5000$ nie dali MLU...
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 01-08-2007 o 10:01

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Szczytowe jest to, że te bydlaki z Lajki w aparacie za 5000$ nie dali MLU...
    LOL

Domyślnie

Przecież tego się nie kupuje, żeby zdjęcia robić. Wystarczy to nosić w widocznym miejscu, pokazując wszystkim wokół, że się to ma.
    Jacek

Domyślnie

ło matko ale to brzydkie i nieporęczne i pomyśleć, że miałbym za równowartość tego czegoś 4 sztuki D200...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Ja wiem, że sie nie znam.
    Dlatego właśnie chciałbym żeby ktoś mi powiedział - po co komu taki drogi aparat?
    Co on takiego ma czego nie ma wiele innych?
    W czym on jest lepszy od mojej puszki d50?
    Może jest coś o czym nie wiem a co rzeczywiście jest tak wymiatającą technologią, że szczęka opada....
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Tu akurat, panowie JK i nowart, pozwolę sobie całkowicie się niezgodzić.

Po pierwsze - Leica to niepozorne piździadełko, podnieca tylko garstkę wtajemniczontych, a ogólnie wygląda jak byle kompakcik. Do zadawania szyku i straszenia przechodniów znacznie lepiej nadaje się profi-lustrzanka z 70-200/2.8 i słuszną lampą błyskową - wygląda bojowo i budzi grozę słusznymi rozmiarami i ciężarem.

Po drugie - wygląd jest kwestią gustu, więc tej kwestii nie poruszam. Natomiast co do nieporęczności - M8 z zestawem szkieł na każdą okazję można po kieszeniach kurtki poupychać. Życzę powodzenia osobie, która chciałaby to samo zrobić z Nikonem D200. Gdyby pieniądze nie odgrywały roli a miałbym wybierać system, który będę tachać podczas wyprawy w góry - to wybór byłby cholernie prosty.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów