Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie PROBLEM z SERWISEM i lampą błyskową

Witam, mam mały problem z dodzwonieniem się do Serwisu Nikona w Warszawie telefon albo przez cały dzień zajęty albo nie odbierają. Próbowałem napisać maila ale dostałem zwrotnego że nie doszedł.
    Problem zaczął sie gdy przestała mi działać lampa błyskowa po 9 miesiącach normalnej pracy aparatu. Zważywszy na to , że kupowałem Nikona D50 w Bea-Błysk nie wiem czy znacie tę firmę internetowa w każdym bądź razie wysłałem aparat do nich, a oni z kolei twierdzą , że zawieźli go do Nikona i teraz on ma sie kontaktować ze mną . Podali numer zlecenia dla Nikona , ale kto wie czy to nie wygenerowany przez Bea-Błysk. Co radzicie , bo jak nie mam swojego maleństwa przy sobie to wariuje ;p

Pozdrawiam Ex!!

Domyślnie

dzwoń do oporu. Tak bywa w serwisie że albo nikt nie odbiera albo zajęte i czasami trza dużo cierpliwości aby się dodzwonić
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Oszczędny w słowach Awatar lucki
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Wczoraj miałem klienta w labie, który też próbował się dodzwonić i było cały czas zajęte, dzwonił cały dzień. Chłopcy zawaleni robotą chyba.

Domyślnie

Kupowalem w Bea-Blysk, bo mam do nich bardzo blisko i firma wydaje sie byc w porzadku.
    Nie mialem okazji nic reklamowac ale sprzedawalem Fuji S9600 komus, kto tez tam kupowal i takze nic nie zarzucal tej firmie.
    Sadze, ze jest ok, dzialaja na rynku dlugo.
    Tak jak pisali Forumowicze, dzwon, dzwon, dzwon ...

Domyślnie

Oki w takim razie bede probowac i probowac ;p;p a ja myślałem ze Nikony sie nie psują i chlopaki na serwisie sie nudza i czekaj az moj nikon sie rozwali ;p;p heheh

Domyślnie

EX!!. Jeśli od zakupu towaru nie upłynęło jeszcze dwa lata, to za naprawę towaru odpowiada sprzedawca. Jeśli masz jakieś pisemne potwierdzenie złożenia reklamacji w sklepie. To w terminie 14 dni od złożenia reklamacji sklep musi ci doręczyć pisemną odpowiedź na twoją reklamację. Jeśli tego nie zrobi, oznacza to że reklamacja i sposób jej załatwienia wybrany przez konsumenta zostały przez sprzedawcę uznane. Nie zawracaj sobie głowy z tym serwisem, bo to nie twój problem. To jest problem sprzedawcy, a jeśli sprzedawca nie dotrzyma ustawowego terminu, to będzie musiał wymienić towar na nowy lub zwrócić kasę. Poczytaj sobie ustawe "konsumencką", to wiele ci się wyjaśni.
    Jacek

pebees
    Gość

Domyślnie

Po ki wuj dzwonisz do Nikona. Oddałeś sprzęt sprzedawcy, więc do sprzedawcy dzwoń.

Domyślnie

Sprzedawca o ile widze na urlopie nie ma nikogo na gg a aukcje na Allegro pokonczyly sie.

Domyślnie

No to luksusowa sytuacja. Po powrocie wymieni towar lub zwróci kasę.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    No to luksusowa sytuacja. Po powrocie wymieni towar lub zwróci kasę.
    jak mi kaktus na ręce wyrośnie - znając polską rzeczywistość

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów