Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Evo Fq400

Domyślnie

Fotki bardzo ladne ale kolor .... tak Subaru jak i Mitsubishi w tym kolorze wygladaja fatalnie.
    Evo powinno byc czerwone

Domyślnie

Dobre, 1 i 8 z ładnie zarysowanym niebem, dobrze nasycone i kontrastowe. Z 1 wywaliłbym to seledynowe "coś" z lewej strony...
    Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...

Domyślnie

zdjecia ekstra, ale tez jestem za tym, zeby sciagac tablice do robienia zdjec.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pdzran Zobacz posta
    Evo powinno byc czerwone
    Czarne wyglada lepiej ]:->

Co do samych zdjec - bardzo fajna sesja!
    Osobiscie mam zamowiona sesje czerwonego eclipse - tylko miejsca jakiegos interesujacego brak

Domyślnie

fajne spojrzenie na samochód...tablica rejstracyjna nieco drazni i8 psuje zółtośc furki)

Domyślnie

Jeśli można, jakiego szkła użyto ?
    D 50 KIT

Domyślnie

a gdzie masz zdjęcia z Kaszub?

Domyślnie

Fotki extra, ale do znudzenia juz tych Evo i Imprez... Ictus, moze jakies klasyki bys sprobował popstrykac? Znam Twoje zdjecia z wielu stron, sa naprawde dobre, ale staja sie troche monotematyczne... Zawsze kojarzysz mi sie wlansie z fotkami Imprez i Evo

Domyślnie

a ja myślałem że EVO FQ400 są tylko na rynku angielskim, sygnowane MR? widać dystrybucja jest szersza....
    super widok, jak wygram w lotto też taki kupię - ale nie żółty
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

stefn - tokina 12-24, 18-70kit, 80-200 AFD
    tito - obrabiaja sie stopniowo... do galeri wybralem ok 200
    prz3mo - to akurat pierwszy lancer w moim wykonaniu
    BugsBunny - to nie jest FQ ani nawet MR to zwykle evo tylko ze turbinka walki i wydech zrobione i wypluwa ok 400km w polsce dostepne sa juz w salonie wersje 400km z tym ze sa to modele GT a nie FQ
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów