Fotki bardzo ladne ale kolor .... tak Subaru jak i Mitsubishi w tym kolorze wygladaja fatalnie.
Evo powinno byc czerwone![]()
Szukaj
Fotki bardzo ladne ale kolor .... tak Subaru jak i Mitsubishi w tym kolorze wygladaja fatalnie.
Evo powinno byc czerwone![]()
Dobre, 1 i 8 z ładnie zarysowanym niebem, dobrze nasycone i kontrastowe. Z 1 wywaliłbym to seledynowe "coś" z lewej strony...![]()
Grupa GRYF | D300s | MB-D10 | N12-24/4 G DX AF-S | N17-55/2.8 G DX AF-S | SB-800 | and ...
zdjecia ekstra, ale tez jestem za tym, zeby sciagac tablice do robienia zdjec.
fajne spojrzenie na samochód...tablica rejstracyjna nieco drazni i8 psuje zółtośc furki)
Jeśli można, jakiego szkła użyto ?
D 50 KIT
a gdzie masz zdjęcia z Kaszub?
![]()
Fotki extra, ale do znudzenia juz tych Evo i Imprez...Ictus, moze jakies klasyki bys sprobował popstrykac?
Znam Twoje zdjecia z wielu stron, sa naprawde dobre, ale staja sie troche monotematyczne... Zawsze kojarzysz mi sie wlansie z fotkami Imprez i Evo
![]()
a ja myślałem że EVO FQ400 są tylko na rynku angielskim, sygnowane MR? widać dystrybucja jest szersza....
super widok, jak wygram w lotto też taki kupię - ale nie żółty
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
stefn - tokina 12-24, 18-70kit, 80-200 AFD
tito - obrabiaja sie stopniowo... do galeri wybralem ok 200
prz3mo - to akurat pierwszy lancer w moim wykonaniu
BugsBunny - to nie jest FQ ani nawet MR to zwykle evo tylko ze turbinka walki i wydech zrobione i wypluwa ok 400km w polsce dostepne sa juz w salonie wersje 400km z tym ze sa to modele GT a nie FQ
Skontaktuj się z nami