GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego dla maluszków i mamusi !!!!!!![]()
Szukaj
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego dla maluszków i mamusi !!!!!!![]()
no i co ja mam sie powtarzac po calej reszcieoczywiscie jak najlepiej Wam wszystkim zycze i ...cierpliwosci!
Już gratulowałam przez PW (wątku wcześniej nie widziałam...) ale powtórzę: Zdrowia, szczęścia i pomyślności dla maluchów.
A dla Ciebie i żony - duuużo sił, wytrwałości, i nieco pieniążków...![]()
Łezka mi się zakręciła w oku, gdy oglądałam zdjęcia Waszych maluszków. Odżyły we mnie wspomnienia... sam poród nie był ciężki i długi, bo trwał tylko 4 godziny, a dzieci praktycznie same "wyskoczyły" na przywitanie tego świata... Cóż koniec wspomnień!
Dołączam się i do najszczerszych gratulacji i do życzeń, zarówno tych mówiących o szczęściu, zdrowiu, ale i także tych o cierpliwości, wytrwałości... Na początku może i nie będzie lekko, ale za to, gdy dzieci dorosną będzie Wam o wiele lżej niż rodzicom mającym jedną pociechę. Wiem coś o tym, bo zanim na świat przyszły bliźniaki miałam już syna, który swoją osobą był o niebo bardziej absorbujący aniżeli w tej chwili moje małe rozrabiaki![]()
Raz jeszcze gratuluję!!!
Pozdrawiam
PS. Zapamiętujcie i utrwalajcie każdą chwilę, bo one są bardzo cenne, gdyż upływają stanowczo za szybko!!!
Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za miłe słowa. Bardzo jest nam przyjemnie, maluchom takżeDzisiaj chwilę dały się pofotografować, choć przez resztę czasu trzeba było nieźle się przy nich napracować. Zasadniczo czuję się jakbym wrócił z ciężkiej dniówki w kopalni lub kamieniołomie
Ale praktyka czyni mistrza - jutro przewijanie potrwa o kwadrans krócej
A teraz kilka fotek dokumentacyjnych
1 - jednym z ulubionych zajęć dzieci jest sen - nie ukrywam, że dla nas ten stan też jest ulubiony
2 - Ważą po dwa kilogramy i są małe, bardzo małe ....
3 - ale są również żywePortret nr 1 - córka Tosia
4 - portret nr 2 - syn Krzysiek - też patrzy uważnie, a tak na prawdę śmieje się z taty, że on tak się namęczył przy przewijaniu ...
5 - no i wreszcie kwestie wychowawcze - dzieci trzeba od małego oswajać z różnymi rzeczami - a ponieważ są mikro, to też Nikkor Micro jako towarzysz
Dziobaczki śpią sobie razem w jednej kuwetce, a w domu będą chyba w jednym łóżeczku - nie wiem jak jedynakom nie może być smutno samemu
Pozdrawiam,
Zbyszek
Śliczne dzieciaki, wielkie gratulacje Żbyszku (i spodziewam się że jak przyjedziesz do Gliwic pochwalić się rodzicom to wpadniesz choć na momencik)
szkoda, że to już nie to samo forum...
Bardzo fajne zdjęcia...
I te akcesoria - Nikkor Micro... Sigma 30 i tak dalej... Może mnie adoptujesz? Nawet przewijać nie trzeba...
Pozdrawiam serdecznie.
Krzysztof Paszkiewicz
Gratulacje dla tatusia i mamusi i dużo zdrówka życzę dla ślicznych maluszków![]()
Łoł, dołozyłes do pieca Zbigniewie.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.
"czuję jak rodzi się moc"
Skontaktuj się z nami