Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Tatry 2

Domyślnie Tatry 2

Jeszcze trzy ostatnie, jak poprzednio reala 100 + skan

1.

2.

3.

Jak poprzednio, zapraszam do komentowania.
    ot pstrykam....

Domyślnie *****

2 i 3 są przesympatyczne, bardzo bardzo bardzo mi się podobają
    aparat + obiektyw

Domyślnie

Za ostro pojechałeś z saturacją i wyszło nienaturalnie, choć bajkowo. Aaaa, doczytałem,że to z Reali efekty, ale i tak za kolorowo, jak na mój gust.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

kadry miłe dla oka, ale coś ten zielony za bardzo po oczach bije
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Za ostro pojechałeś z saturacją i wyszło nienaturalnie, choć bajkowo. Aaaa, doczytałem,że to z Reali efekty, ale i tak za kolorowo, jak na mój gust.
    Reala daje piękne, bardzo naturalne barwy. PS już nie zawsze , tutaj cała saturacja jest na +++, pewnie to też trochę efekt polara i skanowania
    a kadry fajne
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Dużo szczegółów i to mi się podoba.Piękne zdjęcia.
    fordclubpolska.org

Domyślnie

w dwojce nie ucinalbym domku po prawej, przesowajac kadr w prawo i wtedy takze nie byloby wpychajacego sie dachu po lewej stronie. ale innym wyjsciem byloby uzycie szerszego konta i zmieszczeniu w kadrze wsztstkie trzy domki a tak pozatym to fotki ciekawe no i podziwiam ze nadal robisz w slajdach bo juz myslalem ze nikt tego nie uzywa i tylko cyfrowki, cyfrowki

Domyślnie

Zdjęcia piękne, szczególnie jestem zaskoczony jakością skanów. Potrzebuję zdigitalizować swoje stare slajdy i jestem zainteresowany jakim skanerem to było robione. Jeśli możesz powiedzieć to napisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Zdjęcia piękne, szczególnie jestem zaskoczony jakością skanów. Potrzebuję zdigitalizować swoje stare slajdy i jestem zainteresowany jakim skanerem to było robione. Jeśli możesz powiedzieć to napisz.
    Wysłałem PW co do skanowania.
    ot pstrykam....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    no i podziwiam ze nadal robisz w slajdach bo juz myslalem ze nikt tego nie uzywa i tylko cyfrowki, cyfrowki
    Reala to nie slajd tylko doskonały negatyw
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów