Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Sesja śrubna

Cool Sesja śrubna

Zdjęcia mają trafić do materiałów reklamowych firmy zajmującej się obsługą imprez. M.inn. dostarczają ubrania dla hostess - stroje nawiązujące do tematyki eventu.
    Tutaj miałem do dyspozycji stanik i mini-spódniczkę wyklejaną różnymi metalowymi częściami. Ponieważ wszystko było szare (szare części na szarym ubraniu) zdecydowałem się na zdjęcia czarno-białe.

Modelka: Kasia
    Malowała: Adrianna Wysocka
    O włosy dbała i śrubki pracowicie doklejała: Renata Godlewska.

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 06-02-2025 o 20:00 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Świetne, oryginalne, pomysł i wykonanie malina. Chciałbym jednak zobaczyć oryginały w tonacji mosiądzu, brązu itp Całość szczerze mnie zaskoczyła - taka ciut inna niż zwykle prezentujesz
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Gemini
    Gość

Domyślnie

Andy... ładne to, widać że nawet śrubki można intrygująco zareklamować... niepokoi mnie jednak fotka pierwsza, a w szczególności jej tło ... no jakaś taka niewybredna tapeta... w maziaje ni z gruchy, ni z pietruchy... te kółka i linie strasznie rozpraszają i odwracają uwagę... no chyba, że o to chodziło

Domyślnie

Te kółka i linie, to chyba są nuty?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzecie oko Zobacz posta
    Te kółka i linie, to chyba są nuty?
    Linie są jak najbardziej na miejscu. To schemat mechaniczny tokarki
    Chciałem w tym jednym zdjęciu dać tło "techniczne".

Domyślnie

jedyneczka sadza mocno na fotelu
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

mnie natomiast na 1 przeszkadza perspektywa , 2 bajka !!!! 3 tak jak 2
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

a ja to bym wolal w kolorach,
    jakos tak to bardziej widze w samych materiałach reklamowych

sailor
    Gość

Domyślnie

no to ja bede pierwszym krytykujacym ...
    nie podobaja mi sie. zdjecia same w sobie bdb jak zawsze. 3ka rewelacyjna. ale przy produkcji fot reklamowych nalezy pomyslec o kliencie. z zalozenia facet ktory ma kupic ubrania dla hostess majacych reklamowac srubki nakretki i podladki raczej nie zainteresuje sie fotografia artystyczna. bo jego grupa docelowa beda "mechanicy" a ci z malymi wyjatkami wola miec podane wszystko jasno i na tacy

Domyślnie

więc pod klienta pojdzie nr1. pozostale 2 do folio
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów