Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Lampa W D40

Domyślnie Lampa W D40

witam.
    Mam nie lada problem nie dziala mi lampa w nikonie d40. otwiera sie ale mocowanie tego nie widzi i aparat uwaza ze lampa jest caly czas zamknieta... problem to to, ze nie mam gwarancjii... aparat dostalem ze stanow... moze ma ktos jakis pomysl, zapewne chodzi tylko o jakis przycisk ktory sie zwarl na stale ale nie ma pojecia gdzie go szukac...

Domyślnie

Sprawdź w MENU USTAW OSOBISTYCH poz. 14 Wbudowana lampa - Tryb TTL .

Domyślnie

to nie to... blokada lapmy za kazdym razem gdy wcisne spust na migawki reagauje jak lampa byla by zamknieta...
    pomocy prosze was

Domyślnie

A na jakim trybie programu focisz? Nie na wszystkich lampa odpali.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Może najszybciej będzie zresetować ustawienia puszki i wtedy się zobaczy.

Domyślnie

sprawdzalem we wszystkich trybach, robilem resety nie w oprogramowaniu jest problem, zablokowal sie jakis czujnik otwartej lampy... Jutro w pracy mam zamiera rozebrac aparat i poszukac czegos takiego...
    Dziekuje wszystkim za pomoc, mam nadzieje ze zadziala bo nie usmiecha mi sie latac z SB400 o to jedyne wyjscie jak nie uda sie naprawic tej....

Domyślnie

Człowieku nie szkoda Ci utracić gwarancji??
    1. D70s, D80, D5000 + Sigma 70-200 f2.8 EX DG MACRO HSM, Telekonwerter Sigma x1,4, Tamron 28-75 f2.8, Sigma EF 500 DG Super, Nikkor 18-55 VR + inne szkła

Domyślnie

nie mam gwarancji jak juz napisalem wyzej... aparat dostalem w prezecie ze stanow...

Domyślnie

Sorki nie doczytałem :/
    1. D70s, D80, D5000 + Sigma 70-200 f2.8 EX DG MACRO HSM, Telekonwerter Sigma x1,4, Tamron 28-75 f2.8, Sigma EF 500 DG Super, Nikkor 18-55 VR + inne szkła

Domyślnie

Witam...
    Wiadomosc dla admina mozna kasowac ten watek, lampa gotowa... prosta usterka a zarazem mozliwa u kazdego uzytkownika d40... nie odginajcie lampy do gory...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów