Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śl/Katowice/Gliwice

Domyślnie [pytanie] mołdawia

Tak się zastanawiam.. wybieram się za około dwa tygodnie do Mołdawii i może jest jakiś człowiek -z tego forum- który już był w tym kraju
    Bywam często w Ukrainie, a czego spodziewać sie po Mołdawii, gdzie sie wybrać, co warto zobaczyć.. a co nie ..
    blog
    Pozdrawiam,
    Al

Question i jak ?

Cytat Zamieszczone przez al Zobacz posta
    Tak się zastanawiam.. wybieram się za około dwa tygodnie do Mołdawii i może jest jakiś człowiek -z tego forum- który już był w tym kraju
    Bywam często w Ukrainie, a czego spodziewać sie po Mołdawii, gdzie sie wybrać, co warto zobaczyć.. a co nie ..
    I jak BYLO ? Zyjesz?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez al Zobacz posta
    Właśnie, opowiedz, pokaż jakieś zdjęcia, ostatnio trafiło mi się wspaniałe winko z Mołdawii właśnie, pomyślałem że dobrze by było odwiedzić ten (przynajmniej dla mnie) mało znany kraj. Myślę ze może to być ciekawy pomysł na wakacje.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śl/Katowice/Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mosquito Zobacz posta
    Właśnie, opowiedz, pokaż jakieś zdjęcia, ostatnio trafiło mi się wspaniałe winko z Mołdawii właśnie, pomyślałem że dobrze by było odwiedzić ten (przynajmniej dla mnie) mało znany kraj. Myślę ze może to być ciekawy pomysł na wakacje.
    byłem, żyje, gorąco polecam to co zobaczylem to; bielce, styrcza/głodziany(czy jakoś tak) kiszyniów i oczywiście nadniestrze.
    blog
    Pozdrawiam,
    Al

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śl/Katowice/Gliwice
    blog
    Pozdrawiam,
    Al

Uprawnienia umieszczania postów