Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Rugia - kredowy klif

Dwa zdjęcia z niemieckiego wybrzeża Bałtyku

1.

2.

Kolory są naturalne, woda rozpuszcza kredę i barwi się na biało. Ciekawe miejsce

Pozdrawiam
    Bartek

PS. Przez pomyłkę umieściłem post w złym dziale, proszę o przeniesienie do krajobrazów. Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez spiritus ; 06-12-2016 o 19:14

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ładnie, ładnie
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Po małej interwencji można rozpocząć komentowanie

Bardzo ładne wakacyjno - pocztówkowe fotografie. Praktycznie nie ma się do czego przyczepić. No chyba, że jeżeli by się uprzeć to jedynka za bardzo wyostrzona i na niebie szum wyszedl
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Obydwa mi się podobają. Na 2 wygląda jak nie Bałtyk - jakieś ciepłe kraje

Domyślnie

ale mają Szkopy ładny kawałek wybrzeża... czy u nas też są gdzieś takie widoki? (tzn nie koniecznie chodzi mi o kredę a raczej... klif? )
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Jedynka jest bardzo ładna
    W dwójce przeszkadza drzewo w prawym górnym rogu, jakby wystemplować byłoby super

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

jarek76 - prawie wszystkie zdjęcia z tamtego dnia (mam tego całkiem sporo, wędrowałem pod tym klifem kilka godzin) mają PG pusty. Słońce miałem za plecami, musiałem robić zdjęcia cały czas jednym kierunku. Specjalnie szukałem czegoś, co mógłbym wreszcie wsadzić w ten pusty PG. Znalazłem. A Ty mówisz, żeby to zniknąć? Za nic! Co wcale nie znaczy, że nie masz racji - ja mogę mieć spojrzenie skrzywione przez pozostałe zdjęcia.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    ale mają Szkopy ładny kawałek wybrzeża... czy u nas też są gdzieś takie widoki? (tzn nie koniecznie chodzi mi o kredę a raczej... klif? )
    wybacz, ale Szkopy nie mieszkają nad morzem
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    Tak na szybko - odcinek pomiędzy Władysławowem a Jastrzębią Górą (Chłapowo przez Rozewie do Jastrzębiej, potem lekki industrial, bo morze poszalało i widać konstrukcję wzniesioną ludzką ręką. Fajnie jest też w okolicach Pucka no i okolice Wolina. Przepraszam jeśli coś pominąłem. Oczywiście kredy tam nie uświadczysz. Wczoraj jeszcze klify koło Jastrzębiej były, jak reszta to nie wiem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów