Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: D70 bez karty

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie D70 bez karty

Witam serdecznie mam pytanie czy jest mozliwość wykonania zdjecia i zapisaniu go np bezposrednio na inny "nośnik" bez karty CF włozonej do aparatu?

Domyślnie

Umożliwia to program Camera Control Pro - po kablu USB do katalogu Moje Obrazy.

Pozdrawiam.

Domyślnie

chyba możesz jeszcze robić foty na przenośne dyski USB, ale musisz mieć w nich opcję jakąśtam w kazdym razie ta jakaśtam opcja jest obecnie w prawie każdym dysku przenośnym...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    chyba możesz jeszcze robić foty na przenośne dyski USB, ale musisz mieć w nich opcję jakąśtam w kazdym razie ta jakaśtam opcja jest obecnie w prawie każdym dysku przenośnym...
    Chodzi o to, ze kieszen z dyskiem musi dzialac w trybie host ? Chyba o to chodzi ... ale nie jestem pewien czy bezposrednio mozna zapisywac na nim czy tylko transmitowac fotki z karty do kieszonki przez USB.
    Ostatnio edytowane przez pdzran ; 24-07-2007 o 22:27

Domyślnie

Przecież karta 1Gb kosztuje jedynie jakieś 40-60zł, więc nie kumam sensu innych rozwiązań......
    D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800

Domyślnie

No tak, ale co w sytuacji kiedy trzeba przed kupnem sprawdzic aparat bez karty?
    Podlaczyc do komputera

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oggy Zobacz posta
    No tak, ale co w sytuacji kiedy trzeba przed kupnem sprawdzic aparat bez karty?
    Podlaczyc do komputera

Rozwiązanie pierwsze:
    Kupić najtańszego sprwanego CF-a (grosze)

Rozwiązanie drugie:
    Nabyć soft nikona (parę setek), zainstalować, skonfigurować i targać ten cały szpej do miejsca testowego.

Wybór należy do Ciebie.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Uprawnienia umieszczania postów