Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie [pytanie] Holandia

HEJ

mieszka moze ktos w Holandii, albo bedzie na wakacjach i bylby chetny na maly plenerek? chodzi o polnocno zachodnia czesc tego peiknego kraju. jakos ze mam tu rodzine/''mieszkam tu''/jestem na wakacjach jestem, chetny w podaniu ciekawych informacji dot gdzie mozna sie udac na fotki...

pozdrawiam

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Ja wlasnie dzis po raz kolejny opuszczam ten piekny kraj
    polecam wybrac sie na jedna z wysp np. Texel wiecej info znjadziesz pod www.texel.nl www.teso.nl
    gdzie dokladnie jestes ?
    Ostatnio edytowane przez Madziulek ; 25-07-2007 o 07:59

Domyślnie

Alkmaar tu muj domke sie znajduje a texel no hmm ciekawa wyspa pare razy bylem, a ostatnio na pokazach lotniczych...

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Heheh właśnie dziś wróciłam z Alkmaar
    bywam tam bardzo często i znam dość dobrze okolice , piszesz że byłeś kilka razy w Texel więc gdzie jeszcze byłeś w tych okolicach?
    to może coś Ci jeszcze zaproponuję wartego obejrzenia czego jeszcze nie widziałeś
    Tą stronę Holandii znam świetnie

Domyślnie

naprawde nie musisz mi pomagac moj dziadek jest Hoalndrem i w ciagu roku jestem tu 2/3 razy od 17 lat i tez posiadam ''jako taka'' wiedze heh jestes teraz moze w NL czy juz wrocilas do PL?:P

Madziulek
    Gość

Domyślnie

ok
    Wróciłam z Alkmaar dziś , od jakiś 3-4 godzin jestem w PL
    Będe z powrotem być może 15-stego sierpnia

Domyślnie

no to trzymam kcciuki bo ja wracam cos kolo 20 sierpnia do PL ( ach szkola ). a w jakim miescie mieszkasz?

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Jeśli masz na myśli NL to w Alkmaar

Domyślnie

eee no to super mam nadzieje ze wybierzemy sie keidys wieczorem na jakies fotki, choc nie musza byc wieczorem ostatnio jak robilem fotki to paru pianych szczeniakow do mnie podeszlo i zaczeli gadac po angielsku ze mna, ale juz troche mialem stracha bo jednak nie wiadomo co takim ''upitym'' chlopakom przyjdzie do glowy

w jakiej dzielnicy mieszkasz? ja w Overdie

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    ostatnio jak robilem fotki to paru pianych szczeniakow do mnie podeszlo i zaczeli gadac po angielsku ze mna
    Mały OT. Ja za to w Nijmegen miałem niezłą historię. Idę ulicą i widzę dwóch żuli siedzących na krawężniku. Nagle jeden wstaje i chwiejąc się podchodzi do mnie i po ichniemu zaczyna do mnie coś gadać. Języka praktycznie nie znam więc, nie potrafię się nawet porozumiewać, a tym bardziej z kimś kto niespecjalnie wyraźnie mówi. Odpowiedziałem mu, że przepraszam, ale nie mówię po holendersku. Na co on w pełni poprawnym angielskim do mnie: "oh, would you be so kind as to give me some money for wine?" Szczena mi opadła
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów