Ale będziesz musiał się sam oddać sprzedawcy (tymczasowo)
A odnośnie tej wymiany - to w końcu prawda, czy sobie jaja zrobiono ? :>
Szukaj
Ale będziesz musiał się sam oddać sprzedawcy (tymczasowo)
A odnośnie tej wymiany - to w końcu prawda, czy sobie jaja zrobiono ? :>
W dzisiejszych czasach coś za darmo?![]()
Za dormo to u mnie na wsi w morde szło dostać, teraaz już nie bo wszyscy w Holandi![]()
Albo gościu zostawia mase pieniędzy w S.......e i dostał jakiś prezencik od nich albo pali jakieś gówno i się mota w zeznaniach. Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich.
A odnośnie 50mm 1.8 - gdzie idzie dostać to szkło (śląsk)? Też bym se takie zapodał bo moje 18-135 trochę ciemne. Byłem dzisiaj w fotobasia.pl i nie mają, trzeba zamówić i czekać 7-14dni. A ja mam urlop od piątku.
Ostatnio edytowane przez Gacek80 ; 24-07-2007 o 19:28
NIKON D80 , EM | MB D80 | N18-135 | N50 1.8 | N70-300VR | T80-200 | S15 2.8 | S500 6.3 | TC x2 | SB 600 |
wszystko jest możliwe. choć taka wymiana to nawet za naszą zachodnią granicą wydaje mi się podejrzana. no ale w kwestii konkurencji MM vs Saturn spodziewam się wszystkiego. w końcu obie sieci należą do jednego koncernu (łącznie z Makro, Realem i innymi), a sztuczna konkurencja między nimi to ściema, żeby rozpopularyzować obie marki i wmówić klientom, że taka silna konkurencja obniża ceny, w trakcie gdy ceny to oni sobie ustalają jak chcą. a poza tym, to marketingowcy mają przy tym kupę zabawy, czyli reklamy tv saturna z widoczna reklamówką MM i hasłem "zrobili z Ciebie idiotę?!" dziwiłem się dlaczego MM nie pozwał Saturna za to do sądu. jak się dowiedziałem, że to jeden i ten sam koncern, przestałem się dziwić.
Fotojoker, jest za 499:
http://fotojoker.pl/sg/pliki/Gazetka_2007-07-13.pdf
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami