Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Domyślnie

Ale będziesz musiał się sam oddać sprzedawcy (tymczasowo)

A odnośnie tej wymiany - to w końcu prawda, czy sobie jaja zrobiono ? :>

Domyślnie

W dzisiejszych czasach coś za darmo?

Za dormo to u mnie na wsi w morde szło dostać, teraaz już nie bo wszyscy w Holandi

Albo gościu zostawia mase pieniędzy w S.......e i dostał jakiś prezencik od nich albo pali jakieś gówno i się mota w zeznaniach. Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich.

A odnośnie 50mm 1.8 - gdzie idzie dostać to szkło (śląsk)? Też bym se takie zapodał bo moje 18-135 trochę ciemne. Byłem dzisiaj w fotobasia.pl i nie mają, trzeba zamówić i czekać 7-14dni. A ja mam urlop od piątku.
    Ostatnio edytowane przez Gacek80 ; 24-07-2007 o 19:28
    NIKON D80 , EM | MB D80 | N18-135 | N50 1.8 | N70-300VR | T80-200 | S15 2.8 | S500 6.3 | TC x2 | SB 600 |

Domyślnie

wszystko jest możliwe. choć taka wymiana to nawet za naszą zachodnią granicą wydaje mi się podejrzana. no ale w kwestii konkurencji MM vs Saturn spodziewam się wszystkiego. w końcu obie sieci należą do jednego koncernu (łącznie z Makro, Realem i innymi), a sztuczna konkurencja między nimi to ściema, żeby rozpopularyzować obie marki i wmówić klientom, że taka silna konkurencja obniża ceny, w trakcie gdy ceny to oni sobie ustalają jak chcą. a poza tym, to marketingowcy mają przy tym kupę zabawy, czyli reklamy tv saturna z widoczna reklamówką MM i hasłem "zrobili z Ciebie idiotę?!" dziwiłem się dlaczego MM nie pozwał Saturna za to do sądu. jak się dowiedziałem, że to jeden i ten sam koncern, przestałem się dziwić.
    Nikon D500 z Sigmą 10-20 3.5 i Nikkorami 40 2.8 Micro, 105 2.8 Micro, AF-P 70-300 4.5-5.6 oraz Metzem 52 AF-1, wspierani przez osprzęt.
    Instagram | Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gacek80 Zobacz posta
    W dzisiejszych czasach coś za darmo?

Za dormo to u mnie na wsi w morde szło dostać, teraaz już nie bo wszyscy w Holandi

Albo gościu zostawia mase pieniędzy w S.......e i dostał jakiś prezencik od nich albo pali jakieś gówno i się mota w zeznaniach. Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich.

A odnośnie 50mm 1.8 - gdzie idzie dostać to szkło (śląsk)? Też bym se takie zapodał bo moje 18-135 trochę ciemne. Byłem dzisiaj w fotobasia.pl i nie mają, trzeba zamówić i czekać 7-14dni. A ja mam urlop od piątku.
    Fotojoker, jest za 499:
    http://fotojoker.pl/sg/pliki/Gazetka_2007-07-13.pdf
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów