Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciavar Zobacz posta
    Tylko Gelsenkirchen albo NRW i tylko aparat kupiony między 1 czerwiec a 1 lipiec (zakupy pow 1000eu)

paragon był potrzebny
    Przekrece tam z ciekawosci jutro rano.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Tylko Gelsenkirchen albo NRW i tylko aparat kupiony między 1 czerwiec a 1 lipiec (zakupy pow 1000eu)
    i tylko zakupiony o godzinie 12:45, sekund 17

Domyślnie

NRW by pasowało, ale rok mi się chyba nie zgodzi, no i powyżej 1000EU nie zapłaciłem. Cieszyć się, czy nie oto jest pytanie Gratuluję w każdym razie
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Prawie każda firma co regularnie kupujew sieci Saturn Gelsenkirchen a pomiędzy 1 czerwiec a 1 lipiec zrobiła zakupy pow 1000eu została objęta promocją.
    Ja naprzykład wymianą aparatu na nowszy.
    Wszystkich nieżyczliwych pozdrawiam i zapraszam na zakupy w Saturn - G-E
    Ostatnio edytowane przez Ciavar ; 24-07-2007 o 09:49

Domyślnie

50-tka, to super wybór, choć nauczyciele fotografii mawiali, że: jak nie możesz robić szerokim, to rób tele,a jak nie możesz robić tele, to rób szerokim, ale w tym wypadku 50-tki do standardów nie można zaliczyć, a raczej jest to rozmiar zbliżony do szkieł portretowych.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Jaki jest, taki jest. Jedno jest pewne, stosunek jakość/cena REWELACJA !!!
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Talking

Jakiś czas temu kupiłem D70s w Saturnie. Dzisiaj rano otrzymałem list iż D70s został wycofany z produkcji i mogę go wymienić na D80 Szybko do Saturna i rzeczywiście oddałem D70s i otrzymałem D80 z 2 letnią gwarancją
    a jednak cuda sie zdarzaja... :]
    GRATULUJE!

chociaz poki co nic mi nie brakuje w moim jednak milo by bylo dostac taki prezent ;]
    i po cichu licze ze nasz MM (z Poznania z M1) bedzie zamienial D50 (moze na D80)
    zakupione za wiecej niz 2000 PLN pomiedzy 1 a 31 stycznia 2007
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Myślę, że to możliwe, ale będzie dotyczyło jedynie kupujących na firmy, o ile firma zarejestrowana jest w mazowieckim i działa nieprzerwanie od minimum 15 lat

Domyślnie

Jakiś czas temu kupiłem D70s w Saturnie. Dzisiaj rano otrzymałem list iż D70s został wycofany z produkcji i mogę go wymienić na D80 Szybko do Saturna i rzeczywiście oddałem D70s i otrzymałem D80 z 2 letnią gwarancją

Teraz zastanawiam się nad jakimś dobrym szkłem.
    Czy 50mm 1.8 to dobry wybór, będzie pracował jak należy z tym boby?
    super nie chce się aż w to wierzyć, jest czego zazdrościć, może naprawde lepiej czasem coś kupić w saturnie u zachodnich sąsiadów. pzdr
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Wniosek jeden. W naszym kraju nadal jest "rynek sprzedawcy" a nie "rynek konsumenta". Tylko pozazdrościć.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów