Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Ich liebe Saturn.De

Jakiś czas temu kupiłem D70s w Saturnie. Dzisiaj rano otrzymałem list iż D70s został wycofany z produkcji i mogę go wymienić na D80 Szybko do Saturna i rzeczywiście oddałem D70s i otrzymałem D80 z 2 letnią gwarancją

Teraz zastanawiam się nad jakimś dobrym szkłem.
    Czy 50mm 1.8 to dobry wybór, będzie pracował jak należy z tym boby?

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Gratuluję - takiej jakości obsługi niestety na razie możemy tylko zazdrościć. Pod pewnymi względami Polska jeszcze MOCNO odstaje od zachodnich sąsiadów.
    Co do body - ja mam D80 i 50 1.8. Działa to razem bardzo przyjemnie - choć niektórzy twierdzą, że obiektyw słabo nadaje się do cyfry z powodu "dziwnej" ogniskowej: na tele za krótko, a na szeroki kąt - za wąsko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciavar Zobacz posta
    ...Szybko do Saturna i rzeczywiście oddałem D70s i otrzymałem D80 z 2 letnią gwarancją
    Serio mówisz? A to z jakiej racji odbywa się taka wymiana? Jestem ciekaw i gratuluję.

Domyślnie

Promocja Saturna nie Nikona
    Wszystko za darmo z gwarancją

Za 20eu dopłaty Polska instrukcja obsługi, ale muszę poczekać 2tygodnie

Domyślnie

Odnośnie 50-tki - to prawda, że na cyfrze bardziej przydatne są 30/35 oraz 85, ale 50-tka jest i tak wyjątkowa. Po pierwsze w miarę jasna, po drugie dosyć ostra, a po trzecie bardzo tania jak na swoją jakość (optyczną). Wg mnie to bardzo dobry wybór - do D80 i do innych korpusów.

Domyślnie

Szkoda że żaden ze sklepów w polsce nie chce mi tego szkła do Niemiec wysłać
    Zaś muszę dać "kartoflom" zarobić 139eu na Ebay.de

Domyślnie

Po tej niesamowitej wiadomosci zadzwonilem do Saturna w Wiesbaden - niestety rozczarowanie, pierwszy raz slysza tam o takiej akcji.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

Ja nic nie dostalem a tez w Saturnie kupilem.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Tylko Gelsenkirchen albo NRW i tylko aparat kupiony między 1 czerwiec a 1 lipiec (zakupy pow 1000eu)

paragon był potrzebny

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów