Witajcie.
Na temat autorstwa @Fotolatryk
Wbrew przeznaczeniuzostało zgłoszone 4 zdjęcia, co oznacza, że możecie głosować ile wlezie.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim.
Zapraszam.
Czas, standardowo, 3 dni.
Szukaj
Witajcie.
Na temat autorstwa @Fotolatryk
Wbrew przeznaczeniuzostało zgłoszone 4 zdjęcia, co oznacza, że możecie głosować ile wlezie.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim.
Zapraszam.
Czas, standardowo, 3 dni.
Różowego dziada nie będzie. Taki przeciek.
Smuteczek
- ZABAWA W RAWKI
WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- RX100 III
- Flickr Pstryk || strava || yt
Podsumujmy.
Gratulacje.
Pki, smerfuj temat. Kolejną edycję poprowadzi Darth @Dex.
Bardzo dziękuję za głosy
szkoda że mało prac, bo temat moim zdaniem ambitny a interpretacja uczestników pokazała że różnorodny.
Ja miałem wysłać inne zdjęcie ale pomyślałem że wrzucę AI-owi co można pokazać na tak zadany temat. Dostalem takie mnóstwo różnych pomyslów że nie trudno było cos dopasować z mojej "szuflady" zdjęć.
Niesamowite rzeczy robię te ejaje
Zdjęcie moje było zrobione w czeskich Teplickich Skałach dwa lata temu.
Nowy temat już mam w głowie, wymyśliłem sam, żadne ejaje, ale nie wiem jak go stylistycznie ująć.
Jutro zapodam propozycję.
viola....
Wiosna idzie a zapewne i znaczna liczba forumowiczów zakochanych w swoich jednośladach przygląda się swoim rowerom.
Budzi je z zimowego snu, czyści, coś wymienia, coś reguluje…
Żeby zmobilizować tych wszystkich forumowiczów pomyślałem o artystycznym temacie rowerowym, pt:
„Piękno mojego roweru”
Nie chodzi o rower w krajobrazie, w trasie czy coś podobnego.
Chodzi o uchwycenie kształtów roweru w ciekawym kadrze, może makro, z fajnym GO.
Może być?
Dzięki za głosy i gratki dla uczestników!![]()
Z6II, Nikkor 14-30 f4 S, Nikkor 24-70 f4 S, Nikkor 50 mm f1.8 G, Nikkor 70-200 f4 G, Tamron 150-600 5.0-6.3 G2
Gratulacje dla wszystkich pudłowiczów. Moja fotka przedstawia odciętego ze sznura wisielca. Wsadziłem go już do worka na zwłoki, a ten niestety ożył. Kilka szybkich, mocnych uderzeń w głowę statywem i po robocie. Czasem przeznaczeniu trzeba pomóc.
Skontaktuj się z nami