Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: SOL 1

Domyślnie SOL 1

Pierwsze zdjęcie załogowego statku kosmicznego po rozwinięciu żagli słonecznych
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	PXL_20250427_130829835.RAW-02.ORIGINAL_Nik_DxO.jpg
Wyświetleń:	18
Rozmiar:	3,33 MB
ID:	88135

Domyślnie

Sf, super to wygląda.

Domyślnie

Dziękuję. Fajnie że ktoś na luzie podchodzi i z wyobraźnią - do swoistego "plakatu"/okładki
    Tym bardziej dziękuję że jest to jedyny komentarz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Dziękuję. Fajnie że ktoś na luzie podchodzi i z wyobraźnią - do swoistego "plakatu"/okładki
    Tym bardziej dziękuję że jest to jedyny komentarz
    Próbowałem, ale nie jestem pewien, czy to brak wyobraźni, czy może chęć bycia miłym. Nie poradziłem sobie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Ż Zobacz posta
    Próbowałem, ale nie jestem pewien, czy to brak wyobraźni, czy może chęć bycia miłym. Nie poradziłem sobie.
    wystarczy napisać że "mi nie podoba się ten obrazek" i napisać dlaczego. To nie jest trudne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    wystarczy napisać że "mi nie podoba się ten obrazek" i napisać dlaczego. To nie jest trudne
    mi się podoba
    nie wiem na ile tu jest kolażu a na ile to jest pojedynczy kadr ale zdjęcie na pewno zatrzymuje i zastanawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pki1234 Zobacz posta
    mi się podoba
    nie wiem na ile tu jest kolażu a na ile to jest pojedynczy kadr ale zdjęcie na pewno zatrzymuje i zastanawia.
    Wszystko z jednego zdjęcia z Pixel 8 pro. Lekko poprawiona geometria a reszta to ostra zabawa mikrokontrastem i kontrastem

Uprawnienia umieszczania postów