Ogląda ktoś? Jak wrażenia po pierwszym wyścigu?
Szukaj
Ogląda ktoś? Jak wrażenia po pierwszym wyścigu?
Owszem, ogląda i to od 1980 roku, wrażenia, największe rozczarowanie to znowu Ferrari, a pozywywnie to Wiliams i McLaren.
Też oglądam od kilku sezonów, wcześniej wybiórczo.
Po jednym wyścigu i to w deszczu trudno napisać coś obiektywnego ale faktycznie Ferrari - te same problemy z decyzjami. McLaren mocny, ale najważniejsze z kim będzie walczył, z RB czy z Mercem. Bo Merc trochę po cichu wyszedł całkiem wysoko
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
ogladalem od mniej wiecej 1999 do 2021. po chucpie w Abu Dabi stwierdzilem, ze nie bede marnowac czasu na takie matactwa
zagladam od czasu do czasu na newsy i sledze wyniki. chwilowo na pewno interesuje mnie co zrobi Ferrari i czy Hamilton zdobedzie na papierze swoj nalezny 8-my tytul (watpie, ale i tak mam nadzieje). chociaz mam z tym pewien problem - Fiarrari szczerze nienawidze od czasow Schumachera i od lat sprawia mi nieodmienna radosc jak spierdzielaja kazda okazje. z drugiej strony Red Bull mocno zapracowal na to, zeby nie cierpiec ich jeszcze bardziej niz Fiarrari
jakby nie kminil... po jednym wyscigu to tylko prasa angielska czy holenderska potrafi wyciagnac koncowe wnioski na temat sezonu. ze Hamilton skonczyl sie na Kill'em All, albo ze Jezus Chrystus (znowu) byl wersja beta Maxa Verstappena![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
U mnie tak: papaje, potem długo nic, potem samotny rycerz od puszkarzy, a potem mam wrażenie, że Williams będzie walczył. Trochę powyżej Merca i Ferrari. Ferrari będzie miało zrywy, tytuł konstruktorów do Zaka, ciekawie może być w indywidualnych - mam wrażenie, że Piastri będzie mocniejszy. Najwięcej frajdy natomiast dostarczy Kimi - jest przegościem. Dzieciak killer.
Oczywiście wszystko powyżej to wyciągnięcie wniosków po pierwszej rundzie, która z założenia nie może dać poprawnych danych![]()
Skontaktuj się z nami