Szukaj
hmm, ja zwykle tragedia - nieosrtre i masz problemy z oświetleniem sceny:
a tak na serio to nie wiem jak komentować Twoje zdjęcia, chciałbym kiedyś osiągnąć w 1/4 taki poziom
Jak patrzę na Twoje prace to odechciewa mi się bawić moim pseudo zestawem do makro. Strasznie się czuje ;p
Oczywiście szczerze gratuluję, fotki superaśne. Ja nie wiem jak Ty to robisz![]()
D70s | N 18-55mm | S 70-300mm APO | helios 44m-4 | Lowepro Nova 3 AW
deviantART
Pierwsza klasa! Na Twoich zdjęciach, to mawet muchy są piękne
Adam
Dziękuję.
Niestety z mojej ostatniej sesji jestem średnio zadowolony. Pogoda totalnie do kitu i mało czasu na ustrzelenie czegoś ciekawego. Niestety tym razem wybór będzie mały.
Mam też nieodparte wrażenie, że zatrzymałem się na pewnym etapie. Cały czas walczę z postprocesingiem, bo oświetlenie mam już poprawne. Chyba czas wywalić tego taniego LCD'ka. Czuję wyraźny niedosyt....
Jak zwykle super
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Nr. 1 - uciete czolki
Nr. 2 - widac najerzone wloski, dlaczego nie uczesales obiektu
Nr. 3 - nienaturalnie wybaluszone oczy
Nr. 4 - skad te kropelki, obiekt po kapieli musi byc wysuszony lub wytarty recznikiem
)))))))))))))))))
Ok, zarty zartami, dla mnie rewelacyjne, podobnie jak Mazury II
wszystkie rewelacyjne , a 2 po prostu powalająca- perfekcja
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
O stary, jeśli można tak napisać. To jest rewelacja. Ja generalnie brzydze się (w sensie fe fe), makro owadów. To pierwsz raz że widze w tego typu fotach piękno. Krople na musze, osa - wojownik. Śruba max
Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|
Skontaktuj się z nami