Salami Krećlejkum.
Na temat @spiritus:
"Tabu"
zostało zgłoszonych 8 zdjęć, co oznacza 2 (słownie: dwa) głosy. Nie głosować na więcej. Bo nie.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim:
Zapraszam.
Nie głosujemy na siebie.
Szukaj
Salami Krećlejkum.
Na temat @spiritus:
"Tabu"
zostało zgłoszonych 8 zdjęć, co oznacza 2 (słownie: dwa) głosy. Nie głosować na więcej. Bo nie.
Numer zdjęcia znajduje się NAD nim:
Zapraszam.
Nie głosujemy na siebie.
Tak sobie myślę, temat niewątpliwie ciekawy, acz poważne podejście do niego tak na dobrą sprawę wymaga długiej dokumentacyjnej pracy. Tabu nie jest to, o czym opowiadają i wspierają media (nawet jeśli tylko niektóre). Tabu to gdzieś głębiej skrywane problemy, przemilczane w ciszy, zagubione gdzieś pod płaszczem codzienności.
Byłem pewny, że pogrzebie zabawę, tymczasem zostało zgłoszonych 8 prac. Po raz pierwszy miałem problem aby zagłosować tylko na dwie prace, chciałoby się na 5 w tym przypadku.
Już z tego miejsca gratuluję wszystkim podjęcia rękawicy i udziału w wyzwaniu.
Temat miał być prostszy w sumie, jednak w chwili myślenia o problemach życiowych zrodziło mi się coś innego. Czemu ludzie nie mówią o problemach swoich lub czyichś i byłem ciekaw co uważacie za problem jaki generalnie nie powinien być tabu.
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
Służbowo: R6 || T24-70/2.8 G2 || C70-200mm f/2.8L IS III USM
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Słabo pany. Mówiłem że to nie będzie łatwy temat. W sumie tylko jedno zdjęcie moim zdaniem wpisuje się w tytuł i ogólne postrzeganie spraw przez społeczeństwo. Może dziś to nie jest już takie tabu ale jeszcze kilkanaście lat wstecz było a w PRL-u w zasadzie temat nie istniał.
A wystarczyło pokazać gołą d...ę
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Zgadnij...
Już pisałem że nie wysyłam bo nie mam kolegów gejów do mojej koncepcji zdjęcia. A za kasę też nikt nie chciał
No to ocenianie kogoś, że podszedł niby "słabo" jest nie na miejscu skoro nawet sam nic nie wymyśliłeś/nie zrealizowałeś
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Słabo w sensie zdjęć. Oceniać chyba każdy póki co może czy mu się podoba jakieś zdjęcie czy nie. Większość galerii na tym forum podlega ocenie potencjalnych głosujących czy oglądaczy.
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
Skontaktuj się z nami