Szukaj
Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James
Na razie ograniczę się do stwierdzenia: ale dosypał do pieca!
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Oj wrzuta! Błotniak to wygląda prawie jak przez AI wygenerowany. Ciut nawiązując do poprzedniej dyskusji. Mam wrażenie, że od czasu nastania ML, zdjęcia przyrodnicze są ostrzejsze/lepiej trafione, nawet w porównaniu z tymi z D5/D6.
W tym oceanie wspaniałości, bardzo mi się podoba..kuropatwa.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Cały set jest świetny. Mój faworyt to błotniak stawowy.
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Z9 + N14-24 f/2.8S + N24-70 f/2.8S + N70-200 f/2.8G VR II + 35 f/1.8S + 50mm f.1.8S + Planar T* 50 mm f/1.4 + 85 f/1.8S + N105 f/1.4E + S135 f/1.8
Apel do administracji - Chyba trzeba zrobić ankietę: "Fotografia miesiąca FotoDam-a. - Listopad".
Wybór arcytrudny - zdjęcia wyłącznie świetne, albo jeszcze lepsze!
I pozamiatał... Cudne zdjęcia, ja wyróżnię Gęgawę - tak ją złapać pośród szuwarów - klasa.
Nikon FX i Olympus m4/3
Urocza kompozycja z Rudzikiem. To, co mnie zaskoczyło na wielu zdjęciach to piękna głęboka ze znaczną ilością detali czerń.
Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James
Skontaktuj się z nami