Nieco ponad tydzień temu Janek odezwał się do mnie i napisał, że jest coraz lepiej. Tylko tyle i aż tyle. Nie chcę go męczyć rozmową czy pisaniną, więc nie naciskam. Jak coś będę widział więcej dam znać.
Szukaj
Nieco ponad tydzień temu Janek odezwał się do mnie i napisał, że jest coraz lepiej. Tylko tyle i aż tyle. Nie chcę go męczyć rozmową czy pisaniną, więc nie naciskam. Jak coś będę widział więcej dam znać.
Dzięki za wiadomość. Dobrze, że ktoś nas informuje. Pisz jak coś będziesz wiedział.
Kurde rzadko ostatnio tutaj bywałem bo aprat trafił na "półkę" a czas na wyjścia w teren zamieniłem, na czas spędzany z Córką i Żoną. Dopiero dzisiaj zauważyłem wątek i od razu wpłaciłem tyle ile mogłem (jeszcze dorzucę po wypłacie). Forum jest jak rodzina i powinniśmy sobie nawzajem pomagać w trudnych chwilach. Mam ogromną nadzieję, że nasz wspólny Przyjaciel stanie na nogi i jeszcze nie raz zaszczyci forum swoimi fotografiami . Jestem z Tobą @harb myślami, Żona także życzy szybkiego powrotu do zdrowia.
Ostatnio edytowane przez Szydlarz ; 08-12-2024 o 22:04
Czesc Kochani, trafilem na Swieta do domu na przepustke zdrowotna ze szpitala, wrwcwm po swietach po staly wypis i bede sie starał uzyskac prywatne zabiegi , ktore wzmocnia moj stan . Czuje sie mocno osłabiony ale juz normalnie funkcjonuje, trzy miesiace w szpitalu w Dzierżażnie pod Gdanskiem bardzo mi pomogło . Dziekuje bardzo za wasza pomoc finansowa .
Dobrze cię czytac Janie, wiele zdrowia ci życzę.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Skontaktuj się z nami