Kilka miesięcy temu kupiłem w internetowym sklepie CYFROWE.PL coolpixa P950. Z aparatu jestem - co do zasady - zadowolony, bo wiedziałem czego potrzebuję i co kupuję. Problemem jest to, że do aparatu sprzedawca załączył jedynie skróconą instrukcję obsługi. Bardzo skróconą - jakieś 40 stroniczek ogólników beż większej wartości. Ściągnąłem szczegółową i bardzo porządną normalną instrukcję (ok. 170 stron) w pliku PDF. Niestety, producent zablokował możliwość wydrukowania tego pliku. A jest to dla mnie duży problem, bo mam już prawie 70 lat i poważną wadę wzroku (jestem po przeszczepach rogówek), co czyni ślęczenie przy ekranie komputera bardzo niedogodnym i uciążliwym. Nie rozumiem tego, dlaczego pracując równolegle z Nikonem D 7200 mam do dyspozycji bardzo praktyczną broszurkę papierową z tradycyjną instrukcją obsługi tego aparatu, anie mogę z podobnej instrukcji korzystać używając Coolpixa P950.
Czy ktoś dysponuje tradycyjną papierową instrukcją do Coolpixa P950 i może ją udostępnić albo może mi podać link do takiej instrukcji, którą mógłbym ją wydrukować?
Szukaj
Skontaktuj się z nami