Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27
    MarcinZ
    Gość

Domyślnie

Widze, ze cena (ok 1,5 tys) jest dla mnie do zaakceptowania. Pojade gdzie do sklepu i sobie przymierze do puszki

Domyślnie

No to tu mnie kolega zaskoczyl. Zeczywiscie moglem byc nieco blizej niz 1,5m.
    no nawet nie gadaj....
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

przymierzałem Sigmę 70-300 do D70s i w ogóle nie chciała ustawiać ostrości - ani drgnęło

Domyślnie

no chyba nie chcecie powiedzieć że sigma 70-300 DG APO nie współdziała z nikonem ?!..........może trafiliście na takie egzemplarze ?.............bo ja właśnia zamówiłem takowy do D50 i zaczynam mieć obawy

może ktoś to wyprostuje !!! (mogę jeszcze zrezygnować z zamówienia)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martin75
    no chyba nie chcecie powiedzieć że sigma 70-300 DG APO nie współdziała z nikonem ?!..........może trafiliście na takie egzemplarze ?.............bo ja właśnia zamówiłem takowy do D50 i zaczynam mieć obawy

może ktoś to wyprostuje !!! (mogę jeszcze zrezygnować z zamówienia)
    Witam
    Nie przejmuj się działają na pewno tylko niektórzy zapominają, że należy zablokować pierścień przysłony.
    Pozdrawiam

Domyślnie

OK, dzięki

PS
    a to blokowanie pierścienia polega na jego przsunięciu w jakieś konkretne położenie ???

Domyślnie

Musisz zamknąć całkowicie przysłonę zobaczysz na pierścieniu pierwsze cyfry są czerwone to do tej pozycji przykręć powinno zaskoczyć usłyszysz takie cyknięcie.

Domyślnie

jasne, dzięks !

Domyślnie

Często korzystam z w/w sigmy i ngdy nie miałem takich problemów. Zaskakujace to to zjawisko. Ostatnio robiłem zdjądka na zawodach jeździeckich i są super.
    D300 D80 F70 SB-800 18-200 VR 50/1.8 D 17-50 Tamron Sigma 10-20/3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fodo
    przymierzałem Sigmę 70-300 do D70s i w ogóle nie chciała ustawiać ostrości - ani drgnęło
    bo tam jest po lewej taki przelacznik AF/MF
    jak jest w MF to generalnie mozna sobie poczekac az drgnie. dosc dlugo

nie brac tego co napisalem na serio
    obiektyw jest miodek. za te pieniadze to super szkielko. i nawet jak na Sigme ma bardzo przyjemne kolory

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów