Dzięki od 6 sierpnia ruszam w bój![]()
Szukaj
Na stravie lub innej aplikacji będzie można śledzić Twoje poczynania ? Bo 700 km to nie lada wyczyn![]()
To tym bardziej szacundodałem Cię do obserwowanych na fejbuku. Bedę śledzic poczynania, jeszcze raz powodzonka
![]()
Dzień dobry ponownie jednak musiałem zmienić swoje podejście do zaplanowanych atrakcji na trasie i sposobu ich planowania. Ponownie zwracam się z prośbą o pomoc w stworzeniu szablonu, który pozwoli mi planować kilometry i na tych kilometrach atrakcje turystyczne. W Exel chciałbym mieć trzy kolumny. W pierwszej kilometry od 1-500 go. W drugiej kolumnie odwrotnie czyli od pierwszej kolumny muszę odjąć 500. I w trzeciej kolumnie informacje na temat atrakcji. Teraz to zrobiłem na piechotę w word. Ale może ktoś pomoże jak stworzyć taki szablon na nieskończenie wiele kilometrowych pkt.
2024-08-19_08h17_42.jpg
Chodzi o Excel? Bo "Exel" to nie wiadomo, co to jest.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
microsoftexel.PNG
- - - - kolejny post - - - - - -
Poniższe zadziała, jeśli całość trasy jest z góry znana (przykładowe 500km):
aplikacjaWeksel.png
Z tym co masz powyżej, zaznaczasz komórki z kolumnie "B", poszerzasz zakres w dół, CTRL+D i formuły się kopiują w komórkach poniżej, w zaznaczonym zakresie.
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Dzięki temat już ogarnąłem. Tak ilość km całej trasy jest zawsze taka sama do końca. Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami