Mam przedostatnią wersję oraz odhaczone Noise reduction i Active D-lighting i żadnych problemów z wolnym działaniem.
Szukaj
Mam przedostatnią wersję oraz odhaczone Noise reduction i Active D-lighting i żadnych problemów z wolnym działaniem.
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Witam
Ja mam jeszcze inny problem. Po obróbce wybranego zdjęcia w formacie JPG w NX Studio, nie wiem jak zapisać w folderze tak żeby było czytelne w formacie JPG ? Przez cały czas otwiera mi się zdjęcie w wersji pierwotnej z przed obróbki.
Będę wdzięczny za pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam
- - - - kolejny post - - - - - -
Witam
Po obróbce wybranego zdjęcia w formacie JPG w NX Studio, nie wiem jak zapisać w folderze tak żeby było czytelne w formacie JPG ? Przez cały czas otwiera mi się zdjęcie w wersji pierwotnej z przed obróbki.
Pozdrawiam
Witam
Po obróbce wybranego zdjęcia w formacie JPG w NX Studio, nie wiem jak zapisać w folderze tak żeby było czytelne w formacie JPG ? Przez cały czas otwiera mi się zdjęcie w wersji pierwotnej z przed obróbki.
Pozdrawiam
Witam
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami