stosowałem "prostowywacz" dla linii horyzontu. Aktualna krzywość to złudzenie optyczne.
W dwójce jest ewidentnie krzywo - może wstawiłeś(-aś) wersję w trakcie obróbki? Mnie chyba najbardziej pasuje jedynka ze względu na rytm łódek.
Czwórka jest ciekawa, ale chyba trochę przyciąłbym z dołu, albo wprost przeciwnie - pokazał trochę więcej balustrady (relingu).
W dwójce jest ewidentnie krzywo - może wstawiłeś(-aś) wersję w trakcie obróbki? Mnie chyba najbardziej pasuje jedynka ze względu na rytm łódek.
Czwórka jest ciekawa, ale chyba trochę przyciąłbym z dołu, albo wprost przeciwnie - pokazał trochę więcej balustrady (relingu).
No moze i wstawiŁEm inna wersje. Mniejsza o wiekszosc. 4 ciąlem odrobine dołem, bo pod relingiem nie było nic ciekawego. Myslalem tez o całkowitym jego wywaleniu, ale mniej mi sie wtedy podobał format
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami