Jeśli ktoś chciałby pobrać wersję 6.14 Lightrooma, to jest to możliwe tylko do końca tego roku. Przynajmniej ze strony Adobe.
Szukaj
Jeśli ktoś chciałby pobrać wersję 6.14 Lightrooma, to jest to możliwe tylko do końca tego roku. Przynajmniej ze strony Adobe.
Dobra informacja @Jarkod ! Właśnie sam się zastanawiałem ostatnio nad zakupem tego nie abonamentowego LR głównie do obróbki plików DNG w moim przypadku.
Próbuję pobrać niestety za każdym razem wyświetla komunikat "Brak zasobów do pobrania pliku"
Brzmi jak brak pamięci w przeglądarce, próbowałeś inną przeglądarka?
Jakby co u mnie ZIP na drivie z aktualizacją nadal wisi.
- ZABAWA W RAWKI WEŹ UDZIAŁ!
- D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
- RX100 III
- Flickr Pstryk || strava || yt
A czy ktoś by może nie chciał odsprzedać klucza licencji do tej wersji LR 6 jeśli posiada a nie używa już?
Na allegro można kupić. 700 niecałe, się po aktualizacji. Jakimś cudem dobrze działa, b pieniędzy nie chce. Denoise działa, robi wrażenie
no to jak bedzie zle, to niech ktos lapke podnosi, wystawie instalke (windowsowa) do sciagniecia na Google Drive. to zawsze mozna, a ze Adoba jak zwykle w * leci i zmusza ludzi do zawiazania sobie petelki subskrypcji na szyi - to mnie akurat zupelnie nie dziwi...
seriala trzeba juz miec swojego
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Sztuka chyba zaczyna być bardziej skomplikowana niż można by pomysleć.
Tu sporo o tym napisano.
https://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=54424
Mam wielką prośbę, czy ktoś z Was może mi udostępnić link, płytę do pobrania LR 6.14 na Maca? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Klucz mam, kiedyś kupiłem wersję pudełkową. Z góry dziękuję
Skontaktuj się z nami