Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: Z 6II vs D5

Domyślnie

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Jurek Ż Zobacz posta
    Z dozą humoru odniosłem się do ogólnie pojętej fotografii. Wybacz, nie uwzględniłem prędkości Twoich pocisków.
    Widzisz, takie problemy może mieć posiadacz słabszego sprzętu, który w normalnych sytuacjach wykona piękny obrazek.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Myślę, że w tym porównaniu zupełnie nie chodziło o pracę AF, bo chyba nawet Z9 nie jest w stanie śledzić lecącego Spika
    Głupio się czuję tłumacząc kogoś, ale wydaje mi się, że to jest odniesienie do Jurka w kwestii "wspaniałych zdjęć z analogów" i "ceny Z9 z podstawową optyką o równowartości leśnej działki". Inna sprawa, że Jurek napisał to zapewne z przekąsem i nie powinno się tego brać tak bardzo na poważnie.
    Dokładnie o to mi chodziło, ale chyba nie miałem weny by to tłumaczyć. Druga sprawa - tak, myślę że z przekąsem Jurek pisał, choć z drugiej strony można odnieść wrażenie, że wciąż ciężko przyjąć iż nowe technologie stają się po prostu codziennością. W żadnym wypadku nie zamierzałem być jednak złośliwy
    Nikon d750, Nikon d780, Tamron SP 35 mm f/1.4 Di USD, Tamron SP 24-70 mm f/2.8 Di VC USD G2 , Tamron SP 70-200 mm f/2.8 Di VC USD G2

Domyślnie

Do fotografii przyrodniczej, awiacyjnej, sportowej, studyjnej, reportażu, sesji indywidualnych - bez dwóch zdań wybrałbym D5.
    Z6 II wybrałbym w góry

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów