Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie ŻUŻEL: Po półfinale Mistrzostw Polski Par Klubowych

To moje drugie podejście do żużla. Pierwsze jest tutaj: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=23433

Mam nadzieję że jest jakiś postęp...

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Chyba jednak nie ma postępu skoro nikt nie komentuje

Domyślnie

2 bardzo fajny kadr. a co do zuzlu to nie lubie takiego panoramowania , lubie jak widac ten sypiacy sie żwir itd ale fotki fajne
    emeryt

Domyślnie

Pod tym linkiem można zobaczyć trochę więcej....ale te które wstawiłem na forum wydały mi sie 'najlepsze' http://www.24opole.pl/?id=galeria_pokaz_new&gal=241

Domyślnie

1. super, az czuje jak mi ten motor odjezdza, swietnie zlapane, dynamika zachowana, pierwsza klasa jak dla mnie.
    Pozdrawiam.
    red light, dark room...

Domyślnie

jedynka niezła i oddaje klimat wyścigu. Czy ty łapiesz tylko przechylone kadry? Od razu widać że fan żużla..

Domyślnie

Co do skosu to prawdę mówiąc nigdy go nie stosowałem. Jednak po tych zdjęciach widzę że dodaje to z leksza dynamiki i chyba nie jest to najgłupszy pomysł. Bardzo mi miło słyszeć, że po zdjęciach widać, że jestem fanem żużla bo to znaczy że nie są najgorsze, ale ja z żużlem nie mam nic wspólnego To była moja druga wizyta na torze żużlowym w życiu i drugi raz w celu zrobienia zdjęć

Pozdrawiam

Domyślnie

Bo czlowiek odruchowo na zakretach przechyla glowe a powaznie to pochylone bardziej dynamiczne zazwyczaj.
    red light, dark room...

Domyślnie

No to tak jak poprzednicy 1 dobra jest, w 2 nie widze uzasadnienia dla pochylonego kadru, IMHO lepiej 2 wyglądała by jak by była wyprostowana

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów