Szukaj
Chyba jednak nie ma postępu skoro nikt nie komentuje![]()
eno ... 1 jest super
2 bardzo fajny kadr. a co do zuzlu to nie lubie takiego panoramowania , lubie jak widac ten sypiacy sie żwir itd ale fotki fajne
emeryt
Pod tym linkiem można zobaczyć trochę więcej....ale te które wstawiłem na forum wydały mi sie 'najlepsze' http://www.24opole.pl/?id=galeria_pokaz_new&gal=241
1. super, az czuje jak mi ten motor odjezdza, swietnie zlapane, dynamika zachowana, pierwsza klasa jak dla mnie.
Pozdrawiam.
red light, dark room...
jedynka niezła i oddaje klimat wyścigu. Czy ty łapiesz tylko przechylone kadry? Od razu widać że fan żużla..![]()
Co do skosu to prawdę mówiąc nigdy go nie stosowałem. Jednak po tych zdjęciach widzę że dodaje to z leksza dynamiki i chyba nie jest to najgłupszy pomysł. Bardzo mi miło słyszeć, że po zdjęciach widać, że jestem fanem żużla bo to znaczy że nie są najgorsze, ale ja z żużlem nie mam nic wspólnegoTo była moja druga wizyta na torze żużlowym w życiu i drugi raz w celu zrobienia zdjęć
Pozdrawiam
Bo czlowiek odruchowo na zakretach przechyla glowea powaznie to pochylone bardziej dynamiczne zazwyczaj.
red light, dark room...
No to tak jak poprzednicy 1 dobra jest, w 2 nie widze uzasadnienia dla pochylonego kadru, IMHO lepiej 2 wyglądała by jak by była wyprostowana![]()
Skontaktuj się z nami